Посвята першокурсників у студенти 2018

03.09.2018

 

День знань 2018 200 x 149У Міжнародному центрі культури і мистецтв Профспілок України (Жовтневий палац) відбулись урочистості з нагоди Дня знань та посвяти першокурсників Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова у студенти.
2018 den znan 1 200 x 150Ректор університету Віктор Андрущенко привітав усіх зі святом та початком нового навчального року, розповів про досягнення та успіхи університетського колективу, побажав усім в новому році академічного неспокою, плідних дискусій, дерзань та пошуків в ім’я української людини, держави і суспільства, співпраці у розбудові власної незалежної Держави і спільного Європейського Дому.
2018 den znan 2 200 x 150Серед почесних гостей – Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, третій Президент України та голова Наглядової ради НПУ імені М.П. Драгоманова Віктор Ющенко, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, президент Малої академії наук Станіслав Довгий, український підприємець, банкір Олексій Івченко, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь та ін.
Першокурсників і всіх гостей свята чекала незабутня концертна програма у виконанні Національного заслуженого академічного народного хору України імені Григорія Верьовки.
Вітаємо вас, наші дорогі першокурсники! Сьогодні розпочалась нова сторінка вашого життя!
Успішного старту!!!

Фотогалерея...