ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ 2018

28.04.2018

 

2018 День відкритих дверей 1 200 x 267У Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова вже традиційно відбувся День відкритих дверей. Цього дня всі бажаючі мали змогу зустрітися з адміністрацією університету, дізнатися про його факультети та освітньо-професійні програми, особисто поспілкуватися з професорами, викладачами й студентами усіх факультетів, дізнатися у них про особливості навчального процесу у нашому виші.
2018 День відкритих дверей 2 200 x 150З вітальним словом до абітурієнтів факультету політології та права виступив декан, доктор історичних наук, професор Богдан Іванович Андрусишин. Було представлено презентацію про факультет політології та права та його спеціальності, а також роздано інформаційні буклети.
Своїм досвідом і враженнями від навчання на спеціальності «Політологія» поділилась випускниця факультету - ведуча та комунікаційний менеджер Українського радіо Національної суспільної телерадіокомпанії України Людмила Тягнирядно. Студенти-правники підготували майстер-клас «Судове засідання» у справі по обвинуваченню у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України.