ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНЕ ПАРТНЕРСТВО В УКРАЇНІ

4.05.2023

 

2023 Питель 1 200 x 97Безумовно, для правника важливими є ґрунтовні теоретичні знання отримані в ЗВО, уміння орієнтуватися в чинному законодавстві, здатність розуміти, аналізувати, тлумачити правові норми. Водночас сучасна спільнота висуває високі вимоги до професії правника. Для успішної професійної кар’єри недостатньо мати лише диплом правника. Саме практичний досвід дозволяє набути впевненості та досягати поставлених цілей.
2023 Питель 2 200 x 81Сьогодні керуючий партнер Юридичної компанії «КАЙРОС груп», адвокат ЛЮБОМИР ПИТЕЛЬ ділився зі студентами ННІ права знаннями й практичним досвідом, що стосувалися теми «ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА В УКРАЇНІ». Розглядали загальний огляд стану справ з державно-приватним партнерством в Україні; правове регулювання, сутність та переваги механізму ДПП. Любомир Питель розповідав про особливості концесії, як перспективної та комплексної форми державно-приватного партнерства, зосередив увагу присутніх на ДПП як одному з інструментів відбудови України після війни, а також перспективах ДПП в Україні. Студенти з цікавістю слухали, ставили запитання та вчилися поєднувати теорію з цінним практичним досвідом. Вони отримали матеріал для роздумів і подальшого дослідження означеної проблематики.
Щиро дякуємо Любомиру Пителю - одному з найуспішніших випускників університету Драгоманова (2006 року), справжньому професіоналу, досвідченому фахівцю у своїй сфері діяльності.