ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Правознавство» 2017-2018 н.р. Вітаємо нашу команду!

11-12.04.2018

 

2018 Олімпіада з правознавства 200 x 150На базі Запорізького національного університету (м. Запоріжжя, пр. Соборний 74) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Правознавство» 2017-2018 н.р.
Мета олімпіади: виявлення та підтримка обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, розвиток і реалізація здібностей студентів, стимулювання і активізації їх науково-дослідної роботи, творчої праці, а також стимулювання педагогічних та науково-педагогічних працівників, підвищення якості підготовки фахівців, системного вдосконалення навчального процесу.
Всього в олімпіаді взяли участь команди з 53-ох закладів вищої освіти загальною кількість понад 130 учасників. Серед них була і команда факультету політології та права у складі студенток 12 МП групи, освітнього ступеня «магістр» спеціальності 081 «Право»: Шевчук Зоряни Юріївни, Шевченко Тетяни Вікторівни, Галайко Лесі Миколаївни під керівництвом кандидата юридичних наук, доцента кафедри теорії та історії держави і права Шитого Станіслава Ігоровича, яка виборола почесне 4 місце у загальному командному заліку.
Дякуємо колегам за участь в олімпіаді і представництво нашого навчального закладу!