Конкурсна Вчена рада

25.10.2023

 

2023 вчена рада на конкурс 1Відбулося засідання Вченої ради Навчально-наукового інституту права та політології. Ключовим питанням на порядку денному було проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад науково-педагогічного складу Інституту.
Відкрив засідання проректор з науково-педагогічної роботи Ростислав ДРАПУШКО. Він зазначив, що незважаючи на складні для держави часи, Український державний університет імені Михайла Драгоманова, як і більшість закладів вищої освіти продовжує виконувати важливу освітянську місію - навчати майбутнє покоління.
А тому науково-педагогічний склад має бути високопрофесійним, відповідати ліцензійним вимогам та корпоративному духу університету.

2023 вчена рада на конкурс титулДиректор Інституту Павло ГОРІНОВ зазначив, що конкурсний відбір здійснюється на виконання вимог чинного законодавства, а саме Закону України "Про вищу освіту" та Закону України "Про наукову і науково-технічну діяльність" в частині заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти та на підставі Порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників та укладання з ними трудових договорів (контрактів) в УДУ імені Михайла Драгоманова.
2023 вчена рада на конкурс 3Під час роботи Вченої ради були обговорені кандидатури та ухвалені рішення щодо претендентів на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників, зокрема, завідувача кафедри, професорів, доцентів, старших викладачів.
Вітаємо колег з проходженням першого етапу конкурсного відбору.
Бажаємо успіхів та наснаги!
Також було обговорено інші питання, повʼязані з організацією навчальної, виховної та наукової роботи Інституту.