Сareer Factory

15-16.11.2017

 

2017 Сareer Factory 200 x 133Студенти факультету політології та права НПУ імені М. П. Драгоманова взяли участь у «Сareer Factory» – заході, присвяченому працевлаштуванню студентів та випускників гуманітарного профілю, що відбувся 15 та 16 листопада у Червоному корпусі КНУ імені Тараса Шевченка.
Сareer Factory – це 2 дні можливостей знайти себе в сфері державного управління та політичних технологій, медіа та комунікацій, культури, освіти та туризму.
Студенти почули виступи спікерів – справжніх майстрів своєї справи від провідних компаній, українських та міжнародних організацій.
2017 Сareer Factory1 200 x 150Зокрема, про власний кейс розповів Дмитро Шевчук, переможець конкурсу на посаду Генерального директора Директорату координації державних політик та стратегічного планування Секретаріату Кабміну. Дмитро пояснив, чому вирішив піти на нову державну службу, чим буде займатися новий Директорат, яким має бути ефективне державне управління, які мають бути механізми вирішення проблем. Дмитро мотивував молоде покоління вже сьогодні думати про своє майбутнє, мислити критично і приміряти на себе різні професійні ролі, зокрема й у сфері державного управління.
Ростислав Смірнов, політичний консультант, маркетолог, керівник Центру політичної освіти провів зі студентами тренінг-гру «Вибори», де кожен учасник зміг спробувати себе в ролі справжнього політика чи політичного консультанта.
Олександра Кузіва, менеджерка громадського руху «Чесно» на прикладі кейсів розказала, як контролювати діяльність політиків та політичних партій.