ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ ФАКУЛЬТЕТУ ПОЛІТОЛОГІЇ ТА ПРАВА 2018!

4.07.2018

 

2018 випуск 1 200 x 133У актовому залі гуманітарного корпусу університету відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр» факультету політології та права.
Зі словами привітань до випускників звернувся декан факультету політології та права, професор Б. І. Андрусишин.
Він зазначив, що цьогоріч факультет підготував загалом 150 фахівців, зокрема:
- освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Право» – 32 випускники (14 – денної форми навчання, 18 – заочної), з них 11 випускників отримали дипломи з відзнакою;
- освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Політологія» – 19 випускників (10 – денної форми навчання, 9 – заочної), з них 3 випускники отримали дипломи з відзнакою;
- освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Правознавство» – 59 випускників (42 – денної форми навчання, 17 – заочної) з них 3 випускники отримали дипломи з відзнакою;
- освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Політологія» – 39 випускників (30 – денної форми навчання, 9 – заочної), з них 4 випускники отримали дипломи з відзнакою.
2018 випуск 2 200 x 133Цей випуск особливий та знаковий, оскільки є 20-им та відбувається у період відзначення 100-річного ювілею Української національно-демократичної революції 1917-1921 рр., коли ідея державної незалежності визначила подальший перебіг історичного процесу в Україні.
Сьогодні, у цей нелегкий для України час перед представниками спеціальностей «Політологія» та «Право» лежить значна відповідальність, адже вони вершитимуть долі людей, держави, вестимуть за собою суспільні маси.
2018 випуск 3 200 x 173Майбутній фахівець, перш за все, має бути духовною особистістю, «заточеною» на добро, держава поклала на кожного громадянина моральний обов’язок «використовувати свої духовні та фізичні сили так, як того вимагає добро загалу» (О. Ейхельман, 1921 р.). Б. І. Андрусишин підкреслив, що гонитва за матеріальними цінностями не повинна бути ціллю для фахівця, суспільство потребує доброти та духовності!
З побажаннями успіхів у майбутній професійній діяльності до випускників також звернулися: завідувач кафедри політичних наук, професор                  О. В. Бабкіна, професори кафедри політичних наук В. П. Горбатенко та            О.В. Новакова, завідувач кафедри теорії та історії держави і права, професор Р. С. Огірко, доцент кафедри галузевих юридичних дисциплін       О. М. Кононець.
Свято пройшло урочисто та зворушливо.

Фотогалерея...