ПРАВА ДИТИНИ В УМОВАХ СОЦІАЛЬНО-ПОЛІТИЧНИХ ВИКЛИКІВ ХХІ СТОЛІТТЯ

18.11.2020

 

2020 Круглий стіл 200 x 283Шановні партнери, колеги, друзі!

 

Міжнародний культурний центр «Сяйво», Факультет політології та права Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, Інформаційно-просвітницький центр з прав людини НПУ імені М. П. Драгоманова, за участю Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людини, за підтримки Київського міського центру сім’ї «Родинний дім», ГО «Центр соціальної допомоги «Дорогою добра», ГО «Федерація жінок за мир у всьому світі», а також за сприяння ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України, проводять круглий стіл на тему: «ПРАВА ДИТИНИ В УМОВАХ СОЦІАЛЬНО-ПОЛІТИЧНИХ ВИКЛИКІВ ХХІ СТОЛІТТЯ», з нагоди відзначення 20 листопада Всесвітнього дня дитини.

Щорічно, 20 листопада відзначається Всесвітній день дитини. Цю традицію було започатковано ще 1954 року за ініціативи Генеральної Асамблеї ООН. Основною метою цього заходу є забезпечення добробуту дітей у всьому світі, а також захист їхніх прав. Так, 20 листопада 1959 року Генеральна асамблея ООН ухвалила Декларацію прав дитини, а 20 листопада 1989 року – Конвенцію про права дитини.
Метою круглого столу є підвищення рівня суспільної свідомості у питаннях захисту прав дітей, залучення широкої громадськості та державних установ до реалізації ініціатив із забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.
Онлайн засідання круглого столу відбудеться 18 листопада 2020 року о 15:00 на Інтернет-платформі «ZOOM».
Для участі у заході необхідно зареєструватися за посиланням до 12:00 17.11.2020р.

Запрошуємо до участі у засіданні круглого столу всіх, хто своєю працею зміцнює благополуччя підростаючого покоління та готовий поділитися досвідом!