Макарова Олена Василівна

2023 Макарова доцент кафедри 200 x 295Макарова Олена Василівна, доцент кафедри теорії та історії держави і права, кандидат юридичних наук, доцент; заступник директора з навчально-методичної роботи
Має вищу юридичну освіту
Автор понад 50 публікацій.
Сфера наукових інтересів: правова культура; правовий нігілізм та інші форми деформації правосвідомості.
Відомості про досвід професійної діяльності за фахом: Юрисконсульт в ІАЦ БІТ (2004-2010). Член журі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук з правознавства (2015/2016).
Стаж педагогічної та науково-педагогічної роботи – 14 років.
Нагороджена Грамотою Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова за вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів, плідну науково-педагогічну діяльність.
Отримала Подяку Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації за вагомий особистий внесок в організацію та проведення II (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.
Отримала Подяку за активну життєву позицію, патріотизм, турботу та безкорисну допомогу військовослужбовцям 61-ї окремої піхотної бригади, які виконують бойові завдання з відбиття російського вторгнення (Командування та особовий склад військової частини А3425).
Отримала Подяку за патріотизм, щире серце та вагому допомогу захисникам України (71 Військовий мобільний госпіталь).
Контакти: e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.