Шитий Станіслав Ігорович

2023 Шитий доцент кафедриШитий Станіслав Ігорович, доцент кафедри теорії та історії держави і права,
кандидат юридичних наук;
модератор сайту Навчально-наукового інституту права.

Має вищу юридичну освіту

У 2014 році успішно захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук за спеціальністю 12.00.01 – теорія та історія держави і права; історія політичних та правових учень на тему: «Органи управління освітою Української Народної Республіки доби Української Центральної Ради (березень 1917 – квітень 1918 рр.)» та отримав Диплом кандидата юридичних наук.

Автор понад 20 публікацій.

Сфера наукових інтересів: теорія держави і права, історія держави і права, права людини, права дитини, захист прав людини, інтелектуальна власність. Інформаційне право, захист прав людини а інформаційному суспільстві.

Стаж педагогічної та науково-педагогічної роботи – 13 років.

У січні 2009 року проходив курси підвищення кваліфікації в ДВНЗ «Державний інститут інтелектуальної власності», отримав свідоцтво № 12СПК 495881.
У грудні 2016 р. проходив стажування на Юридичному факультеті Янко Єсенського Університету Донабіус, м. Сладковічево, Словацька Республіка.
У 2021 році прийняв участь у написанні колективної монографії «Science foundations of jurisprudence».

Перелік дисциплін, що викладаю: Історія держави і права України, Освітнє право, Адміністративний процес, Екологічне право, Державний процес, Юридичний механізм захисту прав і свобод людини.

Контакти: e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.