Горінов Павло Валерійович

2023 Горінов 200 x 218Горінов Павло Валерійович
Посада: в.о. директора Навчально-наукового інституту права, доцент кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін.
Науковий ступінь: кандидат юридичних наук.
Почесне звання: заслужений працівник соціальної сфери, почесний доктор Європейського інституту безперервної освіти.

У 2003 році закінчив з відзнакою Лиманську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 1 Одеської області. У 2008 році з відзнакою закінчив Одеський державний екологічний університет. За успіхи у навчанні був лауреатом іменної премії Верховної Ради України.
У 2015 році закінчив Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, спеціальність «Соціальна педагогіка».
У 2016 році закінчив Університет державної фіскальної служби України, спеціальність «Правознавство». З 2005 до 2006 року працював в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Одеської обласної державної адміністрації. У 2007 році перейшов працювати в Одеську міську раду на посаду головного спеціаліста відділу з підготовки та проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року управління з фізичної культури та спорту. У жовтні 2007 року очолив відділ з питань молодіжної політики Українського державного центру позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України. З липня 2013 року – по липень 2014 року – заступник директора Українського державного центру позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України. З жовтня 2017 року по серпень 2018 року – асистент кафедри теорії та історії держави і права Навчально-наукового юридичного інституту Національного авіаційного університету. У 2018 – 2019 роках – асистент кафедри адміністративного і конституційного права Юридичного факультету Національного авіаційного університету. У 2020 – 2021 роках директор Інституту новітніх технологій та лідерства Національного авіаційного університету. У 2021 – 2022 роках працював першим заступником директора Державного інституту сімейної та молодіжної політики.
У 2021 році успішно захистив дисертацію на тему: «Адміністративно-правове регулювання реалізації процедур забезпечення незалежності суддів» зі спеціальності 12.00.07 «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право», отримав диплом кандидата юридичних наук.
З вересня 2022 року – доцент кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, а з грудня 2022 року – в.о. директора Навчально-наукового інституту права Українського державного університету імені Михайла Драгоманова.
У 2022 році присвоєно почесне звання «Почесний доктор Європейського інституту безперервної освіти» (Словацька Республіка).
У 2002-2006 роках був учасником міжнародних самітів ООН з питань реалізації Цілей Розвитку Тисячоліття. У 2008-2011 роках очолював правління Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». З 2010 року по сьогодні є головою Правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця».
У 2010 році став лауреатом премії Кабінету Міністрів України «За особливі досягнення молоді у розбудові України».
У жовтні 2017 року Указом Президента України присвоєно почесне звання «Заслужений працівник соціальної сфери України».
Нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, відзнакою Міністерства оборони України – медаллю «За сприяння Збройним Силам України», Почесною грамотою та Почесною відзнакою Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту «За активну громадську діяльність», відзнакою Міністерства внутрішніх справ України «За протидію дитячій злочинності», медаллю МВС України «15 років кримінальної міліції у справах дітей», Почесною відзнакою голови Одеської обласної державної адміністрації, Почесною грамотою Міністерства культури та туризму України, Подяками Міністра охорони здоров’я України, Київського міського голови, Одеського міського голови.
Про досягнення, здобутки та успіх Павла Горінова надруковано у книзі про відомих одеситів «Твои имена, Одесса».