Деркачова Наталія Олександрівна

2023 Деркачова 183 x 240Деркачова Наталія Олександрівна

Заступник директора по роботі зі студентами, старший викладач кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін.

В 1998 році отримала диплом спеціаліста по спеціальності «Правознавство», кваліфікація викладач правознавства, юрист.
В 2004 році отримала Свідоцтво про підвищення кваліфікації викладачів вищих навчальних закладів за спеціальністю «Інтелектуальна власність», з правом викладання цієї дисципліни у вищих навчальних закладах.

В 2006 році отримала диплом магістра з відзнакою по спеціальності «Управління навчальними закладами» та здобула кваліфікацію керівника навчального закладу.
Працює над кандидатською дисертацією на тему: «Держава та право в працях Михайла Флегонтовича Владимирського-Буданова».
Стаж роботи – 25 років.
Сфера наукових інтересів: освітнє право, правознавство, право (адміністративне, трудове, господарське, інформаційне), господарське і трудове право, міжнародно-правове регулювання з надання туристичних послуг, основи приватного права України, інтелектуальна власність.
Є учасником міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференцій, автором та співавтором близько 40 наукових публікацій, присвячених проблемам освітнього права, питанням держави і права, захисту інтелектуальної власності тощо.
Активно займається виховною роботою із здобувачами вищої освіти навчально-наукового інституту права.
Публікації за останні п’ять років:
1. Деркачова Н.О. Михайло Флегантович Владимирський-Буданов - як один із засновників київської історико-юридичної школи. Науковий часопис НПУ імені М.П.Драгоманова. Серія 18. Економіка і право: збірник наукових праць. Випуск 33.-К.:Вид-во НПУ ім.М.П.Драгоманова, 2018.-С 22-25 http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/32737