НАГОРОДЖЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ НАУКОВИХ РОБІТ імені ОЛЕКСАНДРА ЯРЕМЕНКА

 
🔹Сьогодні, 30 січня 2024 р., у блакитній залі УДУ імені Михайла Драгоманова відбулася урочиста церемонія нагородження переможців і призерів ІІ Возможно, это изображение 4 человекаВсеукраїнського конкурсу наукових робіт серед молоді імені Олександра Яременка «Актуальні проблеми молодіжної та сімейної політики».
🔸Конкурс організовано Навчально-науковим інститутом права та політології УДУ імені Михайла
Драгоманова впродовж вересня-грудня 2023 року за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України та сприяння наших партнерів і спонсорів.
🔹Конкурс проводився з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої діяльності студентів, молодих вчених, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи.Возможно, это изображение 3 человека
🔸Урочистості розпочалися зі спільного виконання Державного Гімну України та вшанування пам'яті Героїв, полеглих за нашу незалежність і свободу.Возможно, это изображение 2 человека, светлые волосы и текст
🔹Безмежно дякуємо нашим захисникам і захисницям, які продовжують відчайдушно боронити державу і завдяки яким маємо можливість працювати, навчатися, здобувати гідну освіту і примножувати країну талантами та здобутками.
🔸До організаційного комітету надійшло понад 100 наукових робіт у восьми номінаціях. За результатами Конкурсу було визначено 38 робіт фіналістів, які були запрошені до участі у підсумковій науково-практичній конференції.
За підсумками конференції було визначено 24 переможці Конкурсу.
🔷З вітальною промовою до переможців і призерів Конкурсу звернувся проректор з міжнародних звʼязків УДУ імені Михайла Драгоманова Володимир ЛАВРИНЕНКО: «Ми віримо, що ви не зупинитеся на шляху творчого розвитку й інтелектуального зростання. Зичимо вам нових перемог, невичерпної мотивації, енергії та реалізації поставлених цілей!»Возможно, это изображение 2 человека и текст
🔸Привітав переможців конкурсу директор Навчально-наукового інституту права та політології, кандидат юридичних наук, доцент, заслужений працівник соціальної сфери України Павло ГОРІНОВ: «Ви неймовірно талановиті й креативні, справжні професіонали своєї справи. Нехай цей Конкурс стане початком нових звершень!»
🔹За сприяння в організації Конкурсу, неупередженість, професіоналізм та об'єктивне оцінювання наукових робіт конкурсантів Подяками від оргкомітету нагороджені члени журі Конкурсу.
🔸Щиро дякуємо ведучим урочистої церемонії нагородження переможців і призерів Конкурсу - Ірині СОПІТ та Анатолію ГНАТЮКУ!
🔹Сердечно вітаємо переможців та призерів Конкурсу!