15.04.2015

 

Свято руху та краси Грамоти 200 x 150У Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова відбулося Свято «Руху краси та здоров’я». В заході взяли участь також студенти Інституту політології та права. Студентки Інституту виступали у третьому блоці святкового заходу, у збірній команді, спільно з Інститутами соціології, психології та управління, економіки та менеджменту і корекційної педагогіки та психології з обов’язковою програмою «Смерека», а також з довільною програмою у показових виступах. За рішенням жюрі конкурсу студенти Інституту політології та права посіли призові місця в різних номінаціях.

14.12.2011


Так довго чекали, і дочекалися, так довго готувались - і показали все на що здатні!!!
 Неймовірне дійство пройшло днями в спортивному комплексі НПУ імені М.П. Драгоманова. Довгоочікуване свято зими для всього студентства і викладачів нашого університету подарувало море позитиву, заряд енергії та неймовірну кількість щирих посмішок усім присутнім.

alt

Варто виразити вдячність організаторам дійства, адже атмосфера свята була дивовижною, а все тому, що наближається велике Свято - День Святого Миколая і участь у заході за традицією взяля малеча, дітки, що так уміло дарують щастя іншим, просто танцюючи.

alt

 

1.12.2011

В актовій залі центрального корпусу НПУ імені М.П. Драгоманова відбудеться концерт «дебют першокурсника» університетського масштабу! Інститут політології та права мають честь представляти 14 і 15 групи першого курсу спеціальності «Політологія». Запрошуємо всіх бажаючих підтримати наших дебютантів!

16.11.2011

В Інституті політології та права яскраво дебютував перший курс. В дебютному концерті приймали участь студенти 12П, 13П, 14Пол, 15Пол груп. 12 і 13 групи правознавців виступили спільним творчим колективом під назвою «Лівосторонній рух». 14 група політологів відкрила власну гумористичну, творчу радіостанцію «14FM». 15 група політологів взяла псевдонім «Смайл».

alt

«Лівосторонній рух» розважав глядачі пародіями, продемонструвавши своє бачення майбутніх екзаменів, а також власним варіантом кінофільму «Титанік». Крім того, були піднята гостра тема про «Темні провулки Києва». Завершено виступ пісня яку виконали студенти обох груп.

alt

На радіостанції «14FM» були новини про заселення в гуртожиток у баченні журналістів радіостанції, розважальна передача з пародією на улюблених викладачів, вивчення сучасних засобів навчання, виховання й розваг під час групового флешмобу, а також чудові пісні.

alt

«Смайл» викликав усмішки влаштувавши танцювальний флешмоб, шоу «Драгоманова має талант», груповою піснею і не забули про улюблених викладачів, зробивши на них веселі пародії.

alt

Журі віддали 1 місце 14 політологів, яка вразила їх своєю креативністю, згуртованістю та енергійністю. Хоча і інші групи виступили достойно, і теж відзначилися згуртованістю та талановитістю.

alt

На свято завітали студентки Академії МВД і подарували прекрасний танок.
В Дебюті приймали участь й інші студенти нашого інституту: Дубровка К., Матієм О.,Скрипка Ю, Тихомиров К., які надали святкові колоритності.

alt

Всі учасники свята показали високий талант і чудове почуття гумору.

30.03.2011

В актовій залі Національного педагогічного Університету ім.. М.П. Драгоманова відбулася чергова відбірна клубу веселих та кмітливих за вихід до півфіналу. Серед переможців є також команда Інституту політології та права. Вітаємо з перемогою!!!

     Чудовий подарунок зробила студентська молодь рідному Інституту. Окрім високих результатів і визначних успіхів у навчанні студенти Інституту політології і права продемонстрували також високий рівень індивідуальної творчості і винахідливості, прийнявши участь у конкурсі тортів приуроченому до дня юриста і дня Інституту політології і права. Студенти продемонстрували не тільки високий рівень кулінарної майстерності, а й дива творчої уяви при оформленні своїх солодких конкурсантів.    
Маленьке солодке сонечко   подарувала Інституту  13П   группа!  
                 
                                                                                                                                              
 

 
  Солодке поздоровлення від студентів 12П группи!


32П группа 3-го курсу полюбляє шоколад і  з радістю ним ділиться з рідним Інститутом!


 
Фрукти, крем і шоколад від першого курсу політологів! Яскраве привітання від 14Пол группи!


Конституція у шоколаді від 43П группи - четвертий курс права!