Наташа останнє фото 200 x 245Однією квіткою – земля бідніша стала,
Однією зіркою – багатші небеса.

5 червня 2015 р. на 28-му році життя пішла у вічність викладач кафедри теорії та історії держави і права Інституту політології та права Наталія Володимирівна Медведчук.
Колектив та студенти Інституту політології та права з глибоким сумом сприйняли звістку про раптову смерть Наталії Володимирівни та висловлюють щирі співчуття її рідним і близьким.

Цілеспрямована, відкрита, самовіддана, прекрасна людина, висококваліфікований викладач, любляча дружина, вона завжди вражала своєю енергію та працездатністю, вмінням перейматися проблемами оточуючих. Вона ніколи не пасувала перед труднощами, простягала руку допомоги усім, хто її потребував, була щирою та небайдужою, чим заслужила глибоку повагу серед колег, студентів та усіх, хто її знав.

До втрати близької людини ніколи не можна бути готовим, адже з нею назавжди йде частинка нас. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, що була важливою у житті кожного з нас, проте світлі спогади про людину, яка чесно і гідно прожила своє життя, залишивши по собі плоди своїх добрих справ, завжди будуть сильнішими за смерть.
У цей скорботний час ми всією душею поділяємо з рідними, близькими та друзями всю глибину непоправної втрати.
Нехай же пухом буде їй земля, а світла пам'ять про Наталію Володимирівну назавжди залишиться в наших серцях, серцях рідних і друзів.


Так боляче, як раптом і на злеті,
Так боляче, коли навік нема.
Вже вічний холод прагне й згадку стерти,
Тепло минуле лиш душа трима.

Так мріялось, що ще і дні, і роки,
Так вірилось, що тихо плине час.
Та марно: назавжди затихли кроки,
Вже не почує їх ніхто із нас.

Ось і нема… Лишились біль і пам’ять,
Лишились сльози і думки гіркі.
А в спогадах своїх хай люди славлять,
Слова хай будуть світлі і палкі.

Колектив Інституту політології та права Національного педагогічного університеті імені М. П. Драгоманова глибоко сумує з приводу смерті викладача кафедри теорії та історії держави і права Інституту політології та права Наталії Володимирівни Медведчук і висловлює щирі співчуття рідним, друзям, студентам, колегам покійної.

Вічна їй пам'ять…

Колектив та студенти Інституту політології та права

2.10.2013

Перед студентами Національного Педагогічного Університету імені М. П. Драгоманова зі словами настанови виступив єпископ Української Греко-Католицької Церкви, кардинал Католицької Церкви, Верховний архієпископ Львівський, Верховний архієпископ Києво-Галицький — предстоятель Української Греко-Католицької Церкви, Верховний архієпископ Любомир Гузар.

Дочірні категорії