🔹Раді поінформувати, що у березні-червні 2024 року Навчально-науковий інститут права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова за підтримкиВозможно, это зарисовка (текст «навчально науковий институт права полтолог украйнського державного нверситету İMeHİ михайла драг оманова HAVE A RIGHT березень- 2024 червень x я маю право контакти: Kиïß, вул. O. кониського, 8/14, поверх mail: <a href= міністерств і відомств проводить ІІ-ий Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя» (далі – Конкурс).
🔸Конкурс – це відкритий захід, що проводиться з метою привернення уваги до порушених прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, розвитку відносин у різних сферах суспільного життя, пропаганди європейських цінностей і демократичних принципівЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. на життя TO VE Il всеукрайнський конкурс есе ma малюнкив»)"/>
🔹Конкурс проводиться серед учнів і вихованців 8-11 класів закладів загальної середньої, позашкільної та початкової мистецької освіти, членів дитячих і молодіжних громадських організацій України.

🔸Нещодавно на запрошення Києво-Могилянської школи професійної та неперервної освіти Національного університету “Києво-Могилянська академія”Возможно, это изображение 5 человек и текст Возможно, это изображение 7 человек и текстстудентки кафедри політичних наук нашого Інституту УДУ імені Михайла Драгоманова, Анастасія Ковалишена (3 курс) та Анна Стужук (4 курс), взяли участь у другому модельованому засіданні Глобального Молодіжного Саміту “Українська Формула Миру”.
🔹Києво-Могилянська школа професійної та неперервної освіти зібрала студентську молодь з п’яти провідних університетів України для участі в цій важливій події. Гра, яка тривала 6 годин, стала платформою для майбутніх політологів, дипломатів, юристів, та економістів, які формували коаліції держав світу та міжнародних організацій за десятьма пунктами “Формули миру”, презентованої Президентом України Володимиром Зеленським.

🔸28 лютого 2024 року за базі УДУ імені Михайла Драгоманова відбувся круглий стіл на тему «Крим: 10 років спротиву», присвячений 10 роковинам Возможно, это изображение 2 человека и текстокупації Криму.
🔹Відкриттю наукового заходу передувала презентація виставки «Кримські татари» до 10 роковин спротиву окупації Криму.
🔸Дана експозиція розповідає про історію кримських татар, починаючи з часу їхнього становлення в XIV столітті і до сьогоднішнього дня, коли кримські татари безстрашно виступають за свої права та чинять ненасильницький опір проти окупації своєї батьківщини з боку російської федерації.
🔹Цю виставку підготовлено Естонським інститутом прав людини і Кримськотатарським Ресурсним Центром.
Усі бажаючі мали змогу побувати на виставці та пройнятися духом спротиву кримських татар.

🔸21 лютого 2024 р. на базі УДУ імені Михайла Драгоманова відбулася І Всеукраїнська науково-практична конференція «Трансформація правової системи України: виклики сучасності», присвячена правовим проблемам на сучасному етапі становлення Української Возможно, это изображение 1 человекдержави.

 🔷 Сьогодні, 21 лютого 2024 р., у рамках президентського проєкту "Пліч-о-пліч" у спортивному комплексі УДУ імені Михайла Драгоманова відбулися студентські змагання з перетягування канату.
🔶Серед усіх команд перше місце вибороли студенти нашого Інституту.

🔹У світлі триваючих викликів та непростих часів, раді оголосити про проведення Міжнародної наукової конференції «Політика та право в умовах діїВозможно, это изображение 2 человека и текст «мжнародна наукова конференция "полтика та право в умовах дё военного стану: пошук ршень 23 квi̇тня 2024 p., змшана форма проведення» воєнного стану: пошук рішень», що відбудеться 23 квітня 2024 року на базі УДУ імені Михайла Драгоманова
ПЕРЕДБАЧАЄТЬСЯ РОБОТА ПАНЕЛЕЙ:
✅Панель 1. Захист прав військовослужбовців і осіб, які постраждали від війни.
✅Панель 2. Галузеві юридичні виклики в умовах дії воєнного стану.
✅Панель 3. Влада і суспільство в умовах війни: проблеми і механізми взаємодії.
🔸Цей захід є актуальним, адже зосереджуватиметься на обговоренні наукових та практичних аспектів протидії агресії, захисту прав людини в умовах воєнного стану та пошуку рішень у цих безпрецедентних обставинах.

🔹Нещодавно на базі Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся з’їзд Асоціаціі політичних наук України, де було затверджені Возможно, это изображение 8 человек, отдел новостей и текстстратегічні завдання на найближчі 3 роки.
🔸У роботі З’їзду взяли участь представники низки українських наукових установ і освітніх закладів. Від кафедри політичних наук нашого Інституту УДУ імені Михайла Драгоманова взяли участь д.політ.н., проф. Ольга Бабкіна, д.політ.н. проф. Олена Новакова, д.політ.н., доц. Марина Остапенко. На З’їзді було обрано Президію та Експертну раду асоціаціі.
🤝Президентом Асоціаціі політичних наук України обрано член-кореспондента НАН України, професора Олега Рафальського. До складу Експертної ради увійшла Ольга Бабкіна.

🔹Сьогодні, 1 лютого 2024 року, відбулися збори трудового колективу Навчально-наукового інституту права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова, під час яких було підбито підсумки звітного року перебування на посаді директора Інституту та обговорено стратегічні напрямки розвитку.Возможно, это изображение 1 человек
🔸Директор інституту, доцент Павло Горінов, презентував звіт про рік своєї роботи на посаді. Він окреслив ключові досягнення інституту у різних сферах, зокрема в навчально-методичній, виховній, науковій діяльності, а також в організації значущих міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференцій, форумів, круглих столів. Це відображає зростаючу роль інституту в академічному та науковому світі.
🔹Професор Марина Остапенко, в.о. завідувача кафедри політичних наук, професор Богдан Андрусишин, завідувач кафедри теорії та історії держави і права, доцент Наталія Сухицька, завідувач кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін, та доцент Ілона Рашковська, перший заступник директора Науково-дослідного центру «Інститут соціально-правових та політичних досліджень імені Олександра Яременка», активно взяли участь в обговоренні звіту. Важливим підсумком цього обговорення було одноголосне схвалення звіту директора, що відображає солідарність та задоволення колективу роботою керівництва.

🔹30 січня 2024 року, відбулася Всеукраїнська студентська олімпіада з правознавства на базі Національного авіаційного університету.
🔸Від НавВозможно, это изображение текстчально-наукового інституту права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова взяли участь студенти 2-3 курсів: Ляхвацька Марія, Карваніді Сократ, Несвітайло Валерія, Нікитенко Дар'я, Мирончук Катерина.

 
🔹Сьогодні, 30 січня 2024 р., у блакитній залі УДУ імені Михайла Драгоманова відбулася урочиста церемонія нагородження переможців і призерів ІІ Возможно, это изображение 4 человекаВсеукраїнського конкурсу наукових робіт серед молоді імені Олександра Яременка «Актуальні проблеми молодіжної та сімейної політики».
🔸Конкурс організовано Навчально-науковим інститутом права та політології УДУ імені Михайла
Драгоманова впродовж вересня-грудня 2023 року за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України та сприяння наших партнерів і спонсорів.

Сторінка 1 із 2