🔹Возможно, это изображение 2 человека и текст17 січня 2023 р. Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук вручив відзнаки ВРУ.
🔸Серед нагороджених Павло Горінов, директор Навчально-наукового інституту права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова, голова правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця», який отримав Подяку Голови Верховної Ради України 🇺🇦
🔹Щиро вітаємо з парламентською нагородою!
Возможно, это изображение 4 человека и текст
🔸Необхідно зазначити, що нині Україна відзначає роковини жахливого злочину, мерзенного акту геноциду українського народу, голодомору 1931-1933 років. Хоча минуло вже майже століття, цей жахливий злочин не забутий, не забуті і його винуватці та їх наступники, які пробують продовжувати їх злочини у сьогоденні, ведучи жахливу, злочинну, агресивну, геноцидальну війну проти України.
🔹Студенти та співробітники ННІ права та політології разом з іншими учасниками взяли активну участь у роботі круглого столу.

24.05.2023

 

2023 єдність навчання і наукових досліджень 1 200 x 100Відбулося пленарне засідання щорічної звітно-наукової конференції викладачів, докторантів та аспірантів за підсумками наукових досліджень у 2022 році у Навчально-науковому інституті права та політології. На початку конференції до її учасників звернувся Павло Горінов, в.о. директора Інституту, к.ю.н., доцент кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін, який побажав учасникам цікавих доповідей і змістовних дискусій. Необхідно зауважити, що УДУ імені Михайла Драгоманова завжди славився своїм високим рівнем наукових досліджень та академічною спільнотою, що прагне до досягнення нових вершин знання. Ця подія стала справжнім сплавом наукових доповідей, плідних дискусій та зустрічей, підкреслюючи принцип єдності навчання та наукових досліджень як основного девізу університету.
2023 єдність навчання і наукових досліджень 2 200 x 89Конференція привернула увагу багатьох співробітників Інституту, які бажали поширити свої наукові дослідження. Різноманітна тематика доповідей засвідчила широкий спектр наукових напрямків, якими займаються викладачі ННІ права та політології. Зокрема, особливу увагу було приділено наслідкам російського вторгнення на територію України, реставрації історичної та культурної спадщини, а також розвитку економіки, інновацій та суспільного потенціалу нашої країни. Професорсько-викладацький склад ННІ права та політології вразив усіх присутніх професійним підходом до проведення досліджень. Вони презентували результати своїх робіт, розкриваючи нові аспекти юридичних та політичних наук. Не менш важливим було обговорення питань економічного, інноваційного та суспільного розвитку України. Дослідники представили нові підходи до проблем сталого економічного зростання, розвитку інноваційних технологій та реформування суспільства з правової та політичної точок зору.
#Усе_буде_Україна

27.04.2023

 

2023 волонтерство 1Соціальне і правове забезпечення волонтерської діяльності в Україні в умовах безпекових викликів: рефлексія на Всеукраїнській науково-практичній конференції.
27 квітня 2023 року відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція на тему «Соціальне і правове забезпечення волонтерської діяльності в Україні в умовах безпекових викликів». Ця конференція, організована ННІ права УДУ імені Михайла Драгоманова, зібрала провідних науковців, експертів та практиків, які досліджують та працюють у сфері волонтерської діяльності. Представлені доповіді відкрили багато цікавих питань і надали важливі висновки щодо соціального і правового забезпечення волонтерів у сучасній Україні.
2023 волонтерство 2 200 x 150Конференцію відкрив професор Віктор Петрович Андрущенко, ректор Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, член-кореспондент НАН України. Також на заході привітали учасників Наталія Антонівна Пушкарьова, Уповноважений з питань волонтерської діяльності при Президентові України та Марина Миколаївна Попатенко, заступник Міністра молоді та спорту України.

27.04.2023

 

2023 конференція волонтерська діяльність 200 x 129Вийшов друком збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції «Соціальне і правове забезпечення волонтерської діяльності в Україні в умовах безпекових викликів», виданий до пленарного засідання конференції.


Бібліографічне посилання:
Соціальне і правове забезпечення волонтерської діяльності в Україні в умовах безпекових викликів: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. / за заг. ред. П. В. Горінова, Р. Г. Драпушка; Навчально-науковий інститут права УДУ імені Михайла Драгоманова (м. Київ, 27 квітня 2023 р.). Київ, 2023. 246 ст.

20.09.2021

 

2021 Захист Купіної докторська 200 x 2672021 Захист Купіної докторська квіти 200 x 200Колектив і керівництво факультету політології та права Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова з великою гордістю і від щирого серця вітає професора кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін Людмилу Францівну Купіну з успішним публічним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук! Дослідження було підготовлено за спеціальністю 12.00.05 – трудове право; право соціального забезпечення на тему: «Ефективність норм трудового права України». З успішним захистом Вас Людмило Францівно! Подальших Вам творчих і професійних успіхів!

15.05.2021

 

2021 день науки 200 x 150Шановні наші колеги, студенти і викладачі! Керівництво факультету політології та права щиро вітає Вас з другим професійним святом – Днем Науки. Ні для кого не таємниця, що українська наука зараз лише відроджується після багатьох віків занепаду, а вітчизняні вчені, які прославили Україну на увесь світ вимушені були віками творити історію світової науки поза межами України і тільки зараз вітчизняна наука може послужити Україні не лише для популяризації її імені у світі. Саме від вас шановні студенти і викладачі залежить майбутнє української науки – ви і є це майбутнє. Успіхів вам у ваших наукових дослідженнях і творчої наснаги для нових звершень!

2021 Меншиніна захист 200 x 22529.03.2021

 

Колектив Факультету політології та права Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова щиро вітає викладача кафедри політичних наук Меньшеніну Анну Євгеніївну з успішним публічним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата політичних наук (доктора філософії), що підготовлена на базі кафедри політичних наук під керівництвом доктора політичних наук, професора Бабкіної Ольги Володимирівни. Пишаємося та зичимо подальших наукових успіхів!

29.03.2021

 

2021 Голішевська захист 200 x 229Колектив факультету політології та права Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова щиро вітає аспірантку кафедри політичних наук Голішевську Анастасію Валеріївну з успішним захистом дисертації на тему: «Соціокультурні чинники формування політичної репутації в контексті демократичного розвитку українського суспільства» на здобуття наукового ступеня кандидата політичних наук (доктора філософії у галузі політичних наук) за спеціальністю 23.00.03 – політична культура та ідеологія, яку підготовлено під керівництвом доктора політичних наук, професора, завідувачки кафедри політичних наук Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, Заслуженого працівника освіти України, академіка Академії політичних наук України Бабкіної Ольги Володимирівни.
2021 квіти Голішевській 200 x 156На сучасному етапі з’явилася особливо гостра потреба у виробленні компетентних політичних процедур і рішень. Це визначило високий попит на кваліфікованих професіоналів-політологів, які мають спеціальну наукову підготовку. Високопрофесійний колектив кафедри політичних наук Факультету політології та права Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова на чолі з Ольгою Володимирівною виховали не одне покоління висококомпетентних фахівців, відданих справі!
Вітаємо Анастасію Валеріївну та її наукового керівника та бажаємо успішного втілення всіх творчих та наукових задумів, наснаги в професійному зростанні і у майбутніх наукових пошуках!

19.04.2021

 

2021 Кращий студент науковець 150 x 153

В Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова наукове життя ніколи не припиняється незалежно від карантинів, пандемій і локдаунів. Студентська наука не є виключенням і не пасе задніх. Так в Університеті відбудеться VIII щорічний конкурс «Кращий студент-науковець». Запрошуємо усіх студентів факультету політології та права взяти участь у цьому конкурсі і продемонструвати свої наукові здобутки!

Дочірні категорії

Сторінка 1 із 5