2023 Стеценко 175 x 212Стеценко Валентина Юріївна
Вчений ступень: доктор юридичних наук.
Наукове звання: професор.
Посада: професор кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін.
Наукова діяльність: автор понад 160-ти наукових та науково-методичних праць, зокрема: автор 4 навчальних посібників, співавтор 18 монографій; автор 5 статей в іноземних виданнях, які входять до міжнародних наукометричних баз Scopus та Web of science; більше 70 статей у фахових виданнях МОН України та іноземних держав. Успішно здійснює керівництво дисертаційними дослідженнями за спеціальністю 12.00.07. – адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право. Член спеціальних наукових рад по захисту дисертацій.
У 2011 році захистила докторську дисертацію на тему: «Адміністративно-правове забезпечення запровадження в Україні обов'язкового медичного страхування» за спеціальністю 12.00.07. – адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право.
Сфера наукових інтересів: адміністративне право; медичне право
Стаж наукової та науково-педагогічної роботи – 18 років.
Підвищення кваліфікації: Європейський Університет Віадріна у Франкфурті – на –Одері (Федеративна Республіка Німеччина) стажування на тему «Шляхи удосконалення підготовки кваліфікованих працівників в Україні та ЄС» у період із 8 лютого по 19 березня 2021 року.
Нагороджена: грамотами та подяками ректора УДУ імені Михайло Драгоманова.
Навчальні дисципліни, що викладає: адміністративне право; медичне право.
Посилання на профіль викладача у Google Академії: https://scholar.google.ru/citations?user=ebxvKkMAAAAJ&hl=ru
Реєстраційний номер ORCID: 0000–0003–3650-4975
Контакти: e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

2023 Дубчак 135 x 180Дубчак Леся Сергіївна
Науковий ступінь: кандидат юридичних наук (2008)
Вчене звання: доцент (2011) професор кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін
має вищу юридичну (магістр права, 2004) та філологічну освіти (англійська мова та література, 2008).
У 2007 році захистила кандидатську дисертацію зі спеціальності 12.00.08 на тему: „Удосконалення діяльності навчальних закладів щодо запобігання злочинності неповнолітніх в Україні”
Сфера наукових інтересів: цивільне право, сімейне право, трудове право, цивільний процес, адвокатура.
Стаж юридичної роботи - 20 років;
Стаж науково-педагогічної роботи - 19 років.
Переможець конкурсу «Адвокат року 2015», переможець конкурсу «Адвокат року 2019» у номінації «Цивільне право», Фіналіст конкурсу “Адвокат року 2021” у номінаціях “Сімейне право” та “Трудове право”.
Керівник юридичної клініки «Центр правничої допомоги»

2023 Кончаковська 155 x 198Кончаковська Валентина Василівна

Кандидат юридичних наук,
доцент кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін

Має вищу юридичну освіту.

У 2010 р. в Державному науково-дослідному інституті МВС України успішно захистила кандидатську дисертацію на тему: «Примушування давати показання: кримінально-правові та кримінологічні аспекти» зі спеціальності 12.00.08 – кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право.

Відомості про досвід професійної діяльності за фахом:
Юрисконсульт в ІАЦ БІТ (2004-2010).
Стаж педагогічної та науково-педагогічної роботи – 14 років.

Сфера наукових інтересів: злочинність неповнолітніх та причини формування девіантної поведінки в молоді.
Є автором понад 30 наукових праць, у тому числі у співавторстві.

Підвищення кваліфікації:
Наприкінці 2020 р. проходила стажування у адвоката Левченко М.М. з метою підвищення кваліфікації та практичного розуміння ведення справ.
Восени 2021 року пройшла міжнародне стажування: «Інтернаціоналізація науки в контексті міжнародних публікацій» на базі UNIVERSITY OF CALIFORNIA LOS ANGELES (UCLA) з метою підвищення кваліфікації (Сертифікат № АІ 1044).

Отримала Подяку за патріотизм, щире серце та вагому допомогу захисникам України (71 Військовий мобільний госпіталь).

2023 Пєсцов 146 x 189Пєсцов Руслан Геннадійович
Науковий ступінь: кандидат юридичних наук.
Вчене звання: доцент.
Має вищу юридичну освіту.
В 2012 році захистив кандидатську дисертацію на тему «Заочне провадження в кримінальному судочинстві України» зі спеціальності кримінальний процес, криміналістика, судова експертиза, оперативно-розшукова діяльність. В 2015 році отримав вчене звання доцент по кафедрі кримінального права та процесу.
Автор понад 50 публікацій.

Сфера наукових інтересів: кримінальний процес, криміналістика, судові та правоохоронні органи.
Стаж науково-педагогічної роботи: 20 років.
Нагороджений медаллю «М.П. Драгоианов» (2017р.)

2023 Жмур 154 x 205Жмур Юлія Михайлівна

Кандидат юридичних наук, доцент
Доцент кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін.

У 2012 році захистила кандидатську дисертація на тему: "Кримінально -правовий захист недоторканності житла в Україні" за спеціальністю 12.00.08. Кримінальне право і кримінологія;кримінально-виконавче право.
Стаж 20 років.
Коло інтересів: "Особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх"., а також "Кримінальна відповідальність за порушення права на житло та інше володіння"
Автор та співавтор 2 монографій, а також автор багатьох статтей у фахових журналах та тез конференцій з кримінального права.
Проходила стажування на базі іноземних університетів.

2023 Гавронська 156 x 202Гавронська Тетяна Володимирівна
Науковий ступінь: кандидат юридичних наук.
Вчене звання: доцент.
Посада: доцент кафедри.
Має вищу юридичну освіту.
У 2016 році захистила кандидатську дисертацію на тему: «Правове забезпечення прав і свобод людини в правових системах світу» зі спеціальності «Теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень»
Сфера наукових інтересів: господарське право, договори в господарській діяльності, основи приватного права, захист прав споживачів, правові основи власного бізнесу, захист права власності, теорія та історія держави і права України.
Стаж наукової та науково-педагогічної роботи – 6,5 років.

2023 Деркачова 183 x 240Деркачова Наталія Олександрівна

Заступник директора по роботі зі студентами, старший викладач кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін.

В 1998 році отримала диплом спеціаліста по спеціальності «Правознавство», кваліфікація викладач правознавства, юрист.
В 2004 році отримала Свідоцтво про підвищення кваліфікації викладачів вищих навчальних закладів за спеціальністю «Інтелектуальна власність», з правом викладання цієї дисципліни у вищих навчальних закладах.

В 2006 році отримала диплом магістра з відзнакою по спеціальності «Управління навчальними закладами» та здобула кваліфікацію керівника навчального закладу.
Працює над кандидатською дисертацією на тему: «Держава та право в працях Михайла Флегонтовича Владимирського-Буданова».
Стаж роботи – 25 років.
Сфера наукових інтересів: освітнє право, правознавство, право (адміністративне, трудове, господарське, інформаційне), господарське і трудове право, міжнародно-правове регулювання з надання туристичних послуг, основи приватного права України, інтелектуальна власність.
Є учасником міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференцій, автором та співавтором близько 40 наукових публікацій, присвячених проблемам освітнього права, питанням держави і права, захисту інтелектуальної власності тощо.
Активно займається виховною роботою із здобувачами вищої освіти навчально-наукового інституту права.
Публікації за останні п’ять років:
1. Деркачова Н.О. Михайло Флегантович Владимирський-Буданов - як один із засновників київської історико-юридичної школи. Науковий часопис НПУ імені М.П.Драгоманова. Серія 18. Економіка і право: збірник наукових праць. Випуск 33.-К.:Вид-во НПУ ім.М.П.Драгоманова, 2018.-С 22-25 http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/32737

2023 філик 188 x 190Філик Наталія Володимирівна
Вчене звання: доцент.
Посада:професор кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін.
Наукова діяльність: авторка понад 80-ти наукових та науково-методичних праць, зокрема: співавторка 8 навчальних посібників (з них 1 з грифом МОН України); 5 статей в іноземних виданнях; більше 40 статей у фахових виданнях МОН України. Успішно здійснює керівництво дисертаційними дослідженнями за спеціальністю 12.00.01. – теорія та історія держави і права;історія політичних і правових учень.
У 2004 році захистила кандидатську дисертацію на тему: «Державно-правові засади громадянського суспільства» за спеціальністю 12.00.01 «теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень».
Сфера наукових інтересів: цивільне право, право інтелектуальної власності, право власності, земельне право, сімейне право, теорія держави і права.
Стаж наукової та науково-педагогічної роботи – 25 років.
Підвищення кваліфікації: в Літній школі з інтелектуальної власності за програмою Всесвітньої організації інтелектуальної власності (КНУ ім. Шевченка), 2017р., в Академії Cisco на платформе SEDICOMM University Introduction to Cybersecurity та Introduction to the Internet of Things, 2020р та "Projekt «Religiöse Gemeinden und die Überwindung der gesellschaftlichen Polaritäten in der Ukraine» unterstützt aus Mitteln des Auswärtigen Amtes durch das IFA (Institut für Auslandsbeziehungen e.V.) im Förderprogramm ZIVIK 11-14 серпня, 6-9 жовтня, 8-11 грудня 2021р..
Нагороджена: грамотами та подяками ректора НАУ, Державної судової адміністрації.
Навчальні дисципліни, що викладає: сімейне право, земельне право, правознавство, фінансове право.
Посилання на профіль викладача у Google Академії: https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&user=BhJ3piUAAAAJ
Реєстраційний номер ORCID: 0000–0002–3838-73
Контакти: e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.