17.05.2021

 

2021 Стеценко відзначення 200 x 151Науково-педагогічні працівники Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова і, зокрема, факультету політології та права продовжують свою роботу і постійно підвищують свій професійний рівень та стають все більш відомими і не лише науковій спільноті, а й на державному рівні. Так, Президент України своїм указом № 195/2021 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня науки» від 17 травня 2021 року присвоїв почесне звання заслуженого діяча науки і техніки України доктору юридичних наук, професору, завідувачу кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін Стеценко Валентині Юріївні! Щиро вітаємо Валентину Юріївну і зичимо їй подальших професійних та наукових здобутків і творчих успіхів!

19-20.05.2021

 

2021 16 юридичні фото оголошення 200 x 150НАЦІОНАЛЬНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
імені М. П. ДРАГОМАНОВА
ІНСТИТУТ ДЕРЖАВИ І ПРАВА ім. В. М. КОРЕЦЬКОГО
НАН УКРАЇНИ
НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ ІНФОРМАТИКИ І ПРАВА
НАПрН УКРАЇНИ
ЦЕНТР ПРАВОВОЇ ОСВІТИ І НАУКИ
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ФЕМІДА»
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР ПРАВ І БЕЗПЕКИ ЛЮДИНИ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ СУСПІЛЬСТВІ
ІНФОРМАЦІЙНО-ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЦЕНТР З ПРАВ ЛЮДИНИ

Шановні колеги!

 

Запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародній науковій конференції «Шістнадцяті юридичні читання. Держава і право у сприянні розбудові українського світу: до 30-ти річчя незалежності України та 25-річчя Конституції України», яка відбудеться 19-20 травня 2021 р. на базі НПУ імені М. П. Драгоманова, де планується присутність кращих представників наукової еліти з провідних закладів вищої освіти та наукових установ України та зарубіжжя.

6.04.2021

 

2021 освіта і наука титул 200 x 85На Факультеті політології та права було проведено пленарне засідання щорічної звітно-наукової конференції студентів та аспірантів «Освіта і наука – 2021» в онлайн-режимі.
2021 Андрусишин на конференції 200 x 88Із вітальним словом до учасників конференції звернувся декан Факультету політології та права Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова – доктор історичних наук, професор Б.І. Андрусишин та проректор з наукової роботи Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова - доктор фізико-математичних наук, професор Г.М. Торбін.
На пленарному засіданні студенти факультету представили наукові доповіді в галузі права та політичних наук.
7 квітня 2021 року на факультеті працюватимуть секційні засідання.
Бажаємо всім учасникам конференції успіхів, конструктивної роботи і нових здобутків!

2021 освіта і наука фото 200 x 872021 Торбін на конференції 200 x 95

20.12.2019

 

2019 Токарчук портрет 200 x 300Колектив факультету політології та права, так само як увесь Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова і уся наукова спільнота України щиро вітає професора кафедри теорії та історії держави і права Ольгу Володимирівну Токарчук із успішним публічним захистом докторської дисертації і здобуттям наукового ступеня доктора юридичних наук. 2019 квіти Токарчук 200 x 133Усі хто особисто знає Ольгу Володимирівну з гордістю скажуть що цей здобуток вже давно заслужений, а зараз лише офіціалізований, що досягнення цієї наукової вершини стало результатом кропіткої праці, глибокого наукового пошуку і повної відданості справі розвитку вітчизняної юридичної науки якій присвятила всю себе Ольга Володимирівна Токарчук. Вона давно заслужила велику повагу колег і любов студентів, а тому ступінь доктора юридичних наук це ніщо інше як визнання її професійних і творчих заслуг. Дякуємо Ользі Володимирівні за її віддану працю і вітаємо її з цією визначною перемогою!

19.12.2019

 

2019 захист Мудролюбова 200 x 150Співробітники і студенти факультету політології та права Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова від щирого серця вітають викладача кафедри теорії та історії держави і права, практикуючого адвоката, а тепер і кандидата юридичних наук (доктора філософії у галузі права) з успішним публічним захистом кандидатської дисертації. Дякуємо Вам за Вашу працю і бажаємо міцного здоров’я і творчих успіхів та перемог.

Захист відбувся спеціалізованій вченій раді на базі Харківського національно університету імені В. Н. Каразіна. А це свідчить що наші науковці усюди найкращі!

19.12.2019

 

2019 квіти Постоловська 200 x 151Колектив факультету політології та права Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова щиро вітає викладача кафедри політичних наук Постоловську Олександру Олегівну з успішним публічним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата політичних наук (доктора філософії у галузі політичних наук) і зичить їй творчої наснаги і подальших успіхів.

Прикметно що дисертацію було захищено у спеціалізованій вченій раді по захисту кандидатських і докторських дисертацій на базі кафедри політичних наук Факультету. Це свідчить про самобутність і розвиток наукової школи Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова.

14.05.2019

 

2019 привітання Корецького з 70річчям 200 x 132Декан факультету політології та права, доктор історичних наук, професор Богдан Іванович Андрусишин разом із завідувачем кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін, доктором юридичних наук, професором Валентиною Юріївною Стеценко та професором кафедри політичних наук, публічного управління та адміністрування, доктором політичних науцк, професором Ольгою Володимирівною Бабкіною взяли участь в урочистостях з нагоди 70-річчя з дня створення Інституту держави і права ім. В. М. Корецького НАН України.

image002ВІТАЄМО
завідувача кафедри теорії та історії
держави і права
факультету політології та права
НПУ імені М. П. Драгоманова,
кандидата юридичних наук, доцента,
професора кафедри,наставника, керівника, колегу, вчителя і мудреця

ОГІРКА РОСТИСЛАВА СЕМЕНОВИЧА

Колектив факультету політології та права Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова від щирого серця вітає Вас з ювілеєм!
Дякуємо Вам за Вашу багаторічну і самовіддану працю на педагогічній ниві, за всі ті покоління студентів, яким Ви подарували путівку в наукове юридичне життя. Ви є наставником не лише багатьох професійних юристів і науковців у галузі права, але також і вчителем для значного числа колег по факультету! Ви стали для нас і для багатьох інших прикладом для наслідування, символом високої академічної юридичної науки і великої особистої культури, еталоном професора і науковця. Своєю мудрістю, глибокими знаннями та скромністю Ви надихали і продовжуєте надихати нас йти шляхом чистого наукового пізнання, професійної практики, та, в першу чергу, шляхом честі й гідності.
Тому, в цей святковий день ми від усієї душі зичимо Вам міцного здоров’я, довгих років життя, здоров’я усім рідним і близьким, благополуччя, матеріального достатку, а також натхнення і нових творчих та наукових здобутків. Але головне, зичимо Вам залишатися таким же мудрим і поміркованим наставником, яким Ви були всі ці роки, підготувати ще багато поколінь студентів і досягти усіх тих цілей, які Ви перед собою ставите!
З ювілеєм Вас, Ростиславе Семеновичу!!!
Дякуємо Вам за все!!!

Колектив факультету політології та права

16.01.2019

 

З нагоди 60-річчя доктора історичних наук, професора,
заслуженого діяча науки і техніки України, академіка Української академії історичних наук, АН Вищої школи України та
Української академії політичних наук Богдана Івановича Андрусишина

Конференція ювілейна 1 200 x 150У Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Правничо-політологічні та історичні студії проблем українського державотворення», організована спільно з Інститутом держави і права ім. В. М. Корецького НАН України, Інститутом політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса та Громадської організації «Феміда» з нагоди 60-річчя доктора історичних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, академіка Української академії історичних наук, АН Вищої школи України та Української академії політичних наук Богдана Івановича Андрусишина. Проведення Конференції стало чудовою нагодою для фахівців у галузі історії, права, політології, філософії зібратися разом та поділитися науковими здобутками, вивчити досвід та обмінятися думками стосовно вирішення проблем українського державотворення. Відкрив роботу Конференції та представив її поважних гостей доктор історичних наук професор, декан факультету політології та права НПУ імені М.П. Драгоманова Б.І. Андрусишин.

 Фотогалерея...

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
НАЦІОНАЛЬНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ імені М. П. ДРАГОМАНОВА
ІНСТИТУТ ДЕРЖАВИ І ПРАВА ім. В. М. КОРЕЦЬКОГО НАН УКРАЇНИ
ІНСТИТУТ ПОЛІТИЧНИХ І ЕТНОНАЦІОНАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ім. І. Ф. КУРАСА НАН УКРАЇНИ
ФАКУЛЬТЕТ ПОЛІТОЛОГІЇ ТА ПРАВА
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ФЕМІДА»

image001 image005 2019 герб 102 x 116 image003

2019 Андрусишин 200 x 285Всеукраїнська науково-практична конференція
ПРАВНИЧО-ПОЛІТОЛОГІЧНІ
ТА ІСТОРИЧНІ СТУДІЇ ПРОБЛЕМ
УКРАЇНСЬКОГО ДЕРЖАВОТВОРЕННЯ

З нагоди 60-річчя доктора історичних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, академіка Української академії історичних наук,  АН Вищої школи України та Української академії політичних наук

БОГДАНА ІВАНОВИЧА АНДРУСИШИНА

16 січня 2019 року

11.30-12.00 Реєстрація учасників конференції

12.00-14.00 Пленарне засідання(гуманітарний корпус НПУ імені М. П. Драгоманова,
вул. Тургенєвська, 8/14, 2-й поверх, ауд. 2-4)

14.30-17.00 Секційні засідання (гуманітарний корпус НПУ імені М. П. Драгоманова,
вул. Тургенєвська, 8/14, 9-й поверх)

Завантажити запрошення...

Сторінка 1 із 5