11.10.2017

 

Шановні колеги! В середу, одинадцятого жовтня 2017 р. в аудиторії 1-8 Гуманітаного корпусу Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, що знаходиться за адресою вул. Тургенівська 8/14, відбудеться конференція трудових колективів факультету політології та права і факультету історичної освіти НПУ імені     М. П. Драгоманова. Початок о 14:00.

Порядок денний:

1. Обрання представників з числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками Університету для участі у виборах ректора Університету.
2. Різне.

27 березня 2016 року від мого імені та без надання мною особистої згоди на розкриття будь-яких моїх персональних даних була створена сторінка Богдан Андрусишин в одній із соціальних мереж, що в свою чергу порушує Конституцію України від 28.06.1996 р., Закон України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. та статтю 278 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 р. «Заборона поширення інформації», якою порушуються особисті немайнові права. Інформую, що у жодній із світових чи національних соціальних мереж мною і за моєю згодою третіми особами не створювалося жодної сторінки і всі матеріали, розміщені на вищезгаданій сторінці від мого імені є неправдивими. 


Декан факультету політології та
права, професор Андрусишин Б.І.

Привітання Телешуна Андрущенко 2016 200 x 275УКРАЇНА
НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ
03067, Україна, м. Київ, вул. Ежена Потьє, 20

Ректору
Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова, член-кореспонденту НАН України, заслуженому діячу науки і техніки України, доктору філософських наук, професору В.П. Андрущенку

Вельмишановний Вікторе Петровичу!
Вітаємо Вас, а у Вашій особі весь колектив університету з Новим роком та Різдвом Христовим!
Зичимо Вам свіжих сил для нових звершень, творчих успіхів у професійній діяльності, родинної злагоди, добробуту, вірних друзів та надійних партнерів у добрих справах!
Щастя Вам і добра!

Привітання Телешуна Андрусишин 2016 200 x 275

 

Проректору НПУ імені М.П.Драгоманова, директору Інституту політології та права, доктору історичних наук, професору Б.І. Андрусишину

Вельмишановний Богдане Івановичу!


Вітаємо Вас, а у Вашій особі весь колектив інституту з Новим роком та Різдвом Христовим!
Зичимо Вам свіжих сил для нових звершень, творчих успіхів у професійній діяльності, родинної злагоди, добробуту, вірних друзів та надійних партнерів у добрих справах!
Щастя Вам і добра!
З щирою повагою.

 

Директор Інституту державної служби

та місцевого самоврядування НАДУ

при Президентові України,

заслужений діяч науки і техніки України,

доктор політичних наук, професор                                  С. О. Телешун

НР 2016 200 x 125Дирекція Інституту політології та права від щирого серця вітає усіх студентів, співробітників та гостей Інституту з Новим 2016 Роком та великим святом Різдва Христового!

Бажаємо усім міцного здоров’я, людського щастя, радості, успіхів у всіх починаннях, творчої наснаги, натхнення і мирного неба над головою та своєї землі під ногами!!!  Хай виправдаються надії і збудуться мрії!!!

28.11.2015

 

257px Holodomor icon.svg 200 x 205Цього року в Україні відзначають уже 82-гі роковини кривавого і безпрецедентного за своєю жорстокістю акту геноциду проти українського народу – голодомору в Україні. 28 листопада, о 16:00 відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання. Закликаємо всіх колег та студентів Інституту політології та права доєднатися і, запаливши свічку, вшанувати пам'ять невинно-знищених жертв тієї жахливої трагедії!

План заходів, щодо вшанування пам’яті жертв голодомору:
21 листопада (субота)
18.00 – Презентація виставки Валерія Франчука «Присвята».Національна філармонія України ім. М.В. Лисенка. 
19.00 - «Хорал безсмертя» з міжнародного концертного циклу «Елітні вечори камерної музики Євгенії Басалаєвої». Колонна зала Національної філармонії України ім. М.В. Лисенка.
23 листопада (понеділок)

 

17.06.2015

 

кров 1Шановні Драгоманівці! Залучайтеся до акції по збору крові, поповнюйте банк крові війскових госпіталів для постраждалих АТО та постраждалих під час пожежі на нафтобазі під Васильковим. Початок акції 17 червня 2015 року з 9:00 по 12:00 за адресою м.Київ,вул.Попудренка,36 у приміщенні Київського опікового центру (566 метрів від м.Чернігівська) Контактні телефони : 063-15-876-21 - Євгенія -відділ виховної роботи НПУ ім М.П.Драгоманова 063-62-278-00 - Дмитрій - Студентська Рада університету. Наявність паспорта -
обов`язкова! Будьте небайдужими громадянинами!

14.02.2014

 

До 14 лютого 2014 200 x 150Вітаємо З Днем Святого Валентина,
Бажаєм кохання, щасливих ночей,
Блакитних чи карих, чи чорних очей,
Щастя великого, щастя земного,
Бажаєм зустріти вам лиш одного,
Бажаєм кохати людину таку,
Щоб радість і тугу вашу ділила,
Щоб щастям повніли бокали вина,
Щоб в вас поєднала стежина одна,
Щоб вела вас світом в далекі дороги,
Щоб серце не рвалось від болю й тривоги,
Щоб мрії збувались і очі всміхались,
І миті щасливі на все залишались...

Дирекція Інституту політології та права щиро вітає студентів та викладачів з Днем Святого Валентина і бажає всім щастя, родинного тепла і щирого кохання!!!