2019 БІ Андрусишин вітанняКолектив факультету політології та права Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова вітає декана факультету, академіка Української академії історичних наук, Української академії політичних наук, Академії наук вищої школи України, доктора історичних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України Богдана Івановича Андрусишина з відзначенням його Президентом України державною нагородою – орденом «За заслуги» ІІІ ступеня за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу України, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм! (Указ Президента України №236/2019 від 17 травня 2019 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня науки»)


2019 букет для БІ 200 x 200Бажаємо, щоб Ви завжди були сповнені життєвої енергії, яка надавала б сили і бажання діяти, реалізувати найсміливіші задуми та втілювати в життя намічені плани на благо процвітання Університету, а також освіти і науки України!

 

Колектив факультету політології та права

10.01.2019

 

2019 Фото Андрусишин Б. І 200 x 298Колектив факультету політології та права щиро вітає із 60-річчям доктора історичних наук, професора, декана факультету політології та права, заслуженого діяча науки і техніки України, академіка Української академії історичних наук, Української академії політичних наук та АН ВШ України,  Богдана Івановича Андрусишина.
2019 квіти декану 200 x 112Від всієї душі прийміть щирі й теплі привітання з ювілеєм! Ювілей – це не просто свято, це здобутки всіх років життя.
Ми знаємо Вас як яскраву, неординарну особистість, висококваліфікованого, вмілого керівника, науковця, який по праву може пишатися духовним та інтелектуальним спадком, успіхами та досягненнями.
Високий професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість дали змогу Вам досягти значних успіхів у Вашій діяльності, здобути шану та повагу серед колег та студентства.
Впевнені, що Ваші досвід, знання і прекрасні людські якості будуть спрямовані на розвиток факультету, університету та України і в подальшому.
У день Вашого ювілею, шановний Богдане Івановичу, бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, оптимізму, невичерпної енергії та нових творчих успіхів. Зичимо Вам невпинного руху вперед, нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка з боку колег та однодумців, а професійна діяльність буде сповнена задоволення і творчими перемогами. Бажаємо також, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні вітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

Колектив факультету політології та права

03.09.2018

 

День знань 2018 200 x 149У Міжнародному центрі культури і мистецтв Профспілок України (Жовтневий палац) відбулись урочистості з нагоди Дня знань та посвяти першокурсників Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова у студенти.
2018 den znan 1 200 x 150Ректор університету Віктор Андрущенко привітав усіх зі святом та початком нового навчального року, розповів про досягнення та успіхи університетського колективу, побажав усім в новому році академічного неспокою, плідних дискусій, дерзань та пошуків в ім’я української людини, держави і суспільства, співпраці у розбудові власної незалежної Держави і спільного Європейського Дому.
2018 den znan 2 200 x 150Серед почесних гостей – Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, третій Президент України та голова Наглядової ради НПУ імені М.П. Драгоманова Віктор Ющенко, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, президент Малої академії наук Станіслав Довгий, український підприємець, банкір Олексій Івченко, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь та ін.
Першокурсників і всіх гостей свята чекала незабутня концертна програма у виконанні Національного заслуженого академічного народного хору України імені Григорія Верьовки.
Вітаємо вас, наші дорогі першокурсники! Сьогодні розпочалась нова сторінка вашого життя!
Успішного старту!!!

Фотогалерея...

13.04.2018


2018 Екскурсія в кабмін 1 200 x 148Студенти факультету політології та права НПУ імені М.П. Драгоманова під керівництвом заступника декана з наукової та виховної роботи, кандидата юридичних наук, доцента Кархут Ольги Ярославівни відвідали оглядову екскурсію у Будинку Уряду України.
2018 Екскурсія в кабмін 2 200 x 150Відвідування Музею історії урядів України є частиною маршруту проведення екскурсій у Будинку Уряду. Експозиція Музею історії урядів України розповідає про діяльність урядів, що діяли на території сучасної України від 1917 року до наших днів. У Музеї представлені оригінальні матеріали, пов‘язані з діяльністю колишніх керівників урядів, зокрема, документи, нагороди, фотознімки, відтворений інтер‘єр робочого кабінету Голови Ради Міністрів УРСР. Постійно поповнюється експозиція подарунків, одержаних керівниками та членами урядів України як подарунки державі. Студенти ознайомитися з технічними засобами, якими користувалися співробітники урядового апарату та відвідали «таємну кімнату».
Студенти також відвідали Малу залу засідань Уряду, де мали змогу посидіти на кріслах міністрів Кабінету Міністрів України, а також побували у Прес-центрі та залі для брифінгів та офіційних заяв.
Аби залишити згадку про цей чудовий день, було зроблено безліч фотографій. У подарунок студенти отримали інформаційні буклети про діяльність Уряду України.

20.02.2018

 

2018 хрест НС 2 200 x 2672018 хрест НС 1 200 x 150Студенти і викладачі факультету політології та права Національного педагогічного університету імені        М. П. Драгоманова долучилися до загальнонаціонального дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Учасники акції поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні у формі козацького хреста, встановленого на майданчику біля гуманітарного корпусу НПУ імені М. П. Драгоманова і вшанували загиблих героїв хвилиною мовчання.
Ми пам’ятаємо!

12.02.2018

 

2018 укрінформ 200 x 116Декан факультету політології та права проф. Богдан Іванович Андрусишин взяв участь у відзначенні 100-річчя визнання Української Народної Республіки Центральними державами в Бересті 9 лютого 1918 року.
Сто років тому, після проголошення Четвертим Універсалом Центральної Ради незалежності УНР, на мирних переговорах у Бересті Центральні держави – Німеччина, Австро-Угорщина, Болгарія і Туреччина – 9 лютого 1918 року визнали Українську Народну Республіку незалежною і самостійною державою. 12 лютого 1918 року в розвиток цієї акції в Бересті було підписано додатковий Українсько-турецький договір про дружбу і співробітництво.
З нагоди цієї дати українсько-турецький культурний центр «Сяйво» організував в «Укрінформі» прес-конференцію, на якій представив наукові дослідження, присвячені подіям Української національної революції 1917-1921 років, у тому числі і українсько-турецьким зв'язкам.
У прес-конференції також взяли участь і виступили перед журналістами Герой України поет Іван Драч, перший Посол України в Туреччині (1992–1997 рр.) Ігор Турянський, Посол з особливих доручень Міністерства закордонних справ України Валерій Жовтенко, науковці та представники громадськості.

Днтальніше...

Відео прес-конференції

1.12.2017

 

2017 річниця референдуму про незалежність 200 x 150В актовій залі Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова відбулася відкрита дискусія «1 грудня 1991 року, український референдум: уроки історії для майбутнього» у якій взяли участь Леонід Кравчук, перший всенародно обраний Президент України, Віктор Ющенко, керівник держави 2005-2010 рр. та голова Наглядової ради НПУ імені М. П. Драгоманова, і Геннадій Бурбуліс, підписант Біловезької угоди, а також ректор університету, академік Віктор Андрущенко, професори, викладачі та студенти університету. Брали участь у дискусії і представники факультету політології та права.

Відео заходу.

Детальніше…

21.09.2017

 

2017 Зїзд поневолених народів 1 113 x 1502017 Зїзд поневолених народів 2 200 x 112В Українсько-турецькому культурному центрі «Сяйво» відбулося засідання круглого столу «За національні права», яке було приурочене до визначної події, з’їзду поневолених народів, ініційованого Українською Центральною Радою у Києві у 1917 р. Організоторами круглого столу є Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І. Ф. Кураса НАН України, українсько-турецький культурний центр «Сяйво». Модератором заходу був доктор історичних наук, професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергійчук В. І. Доповідачем на круглому столі виступив декан факультету політології та права НПУ імені М. П. Драгоманова, доктор історичних наук, професор Андрусишин Б. І. На круглому столі, також ,виступили ряд вітчизняних вчених, громадських діячів, дипломатів серед яких міністр закордонних справ України з грудня 2007 до березня 2009, Надзвичайний та Повноважний Посол України Огриско В. С., Надзвичайний та Повноважний Посол України Турянський І. М., Надзвичайний та Повноважний Посол України, віце-президент громадської організації «Українське товариство зовнішньої політики», член Національної спілки журналістів України Чорний В. Л., а також народних депутатів України, зокрема Народний депутат України 8-го скликання, член комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції Барна О. С. і Народний депутат України 8-го скликання, голова підкомітету комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Білозір О. В. Круглий стіл не залишився поза увагою студентської молоді, представники якої теж були присутні і мали слово. Захід відвідали і представники факультету політології та права НПУ імені М. П. Драгоманова.

Фотогалерея...

1.09.2017

 

1.092017 титул 1 200 x 133На факультеті політології та права відбулася посвята Першокурсників у студенти. Захід пройшов в рамка традиційного щорічного Дня знань і був проведений спільно з представниками іще чотирьох факультетів Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. 1.09.2017 титул 2 200 x 133Привітати Першокурсників прийшов особисто ректор Університету, академік Андрущенко Віктор Петрович. Шановні Першокурсники, студенти та колеги, керівництво факультету політології та права НПУ імені М. П. Драгоманова приєднується до привітань Віктора Петровича і щиро вітає вас з Днем знань, а також з початком нового навчального року і зичить міцного здоров’я і творчих успіхів.


Детальніше.


Фотогалерея…

27.04.2017

 

Ющ почесний професор НПУ 200 x 112Напередодні травневих свят відбулося урочисте засідання Вченої ради Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова де було вручено академічну мантію та диплом Почесного професора НПУ імені М. П. Драгоманова видатному політику, державному і громадському діячу, організатору науки й освіти, третьому Президенту України Віктору Андрійовичу Ющенку. На заході були присутні представники усіх вчених рад усіх факультетів НПУ імені М. П. Драгоманова, а також представники студентської молоді Університету. Не залишилися осторонь і представники факультету політології та права.


Детальніше…

Дочірні категорії

Сторінка 1 із 9