Вітаємо декана факультету політології та права Богдана Івановича Андрусишина з ювілеєм!!!

10.01.2019

 

2019 Фото Андрусишин Б. І 200 x 298Колектив факультету політології та права щиро вітає із 60-річчям доктора історичних наук, професора, декана факультету політології та права, заслуженого діяча науки і техніки України, академіка Української академії історичних наук, Української академії політичних наук та АН ВШ України,  Богдана Івановича Андрусишина.
2019 квіти декану 200 x 112Від всієї душі прийміть щирі й теплі привітання з ювілеєм! Ювілей – це не просто свято, це здобутки всіх років життя.
Ми знаємо Вас як яскраву, неординарну особистість, висококваліфікованого, вмілого керівника, науковця, який по праву може пишатися духовним та інтелектуальним спадком, успіхами та досягненнями.
Високий професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість дали змогу Вам досягти значних успіхів у Вашій діяльності, здобути шану та повагу серед колег та студентства.
Впевнені, що Ваші досвід, знання і прекрасні людські якості будуть спрямовані на розвиток факультету, університету та України і в подальшому.
У день Вашого ювілею, шановний Богдане Івановичу, бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, оптимізму, невичерпної енергії та нових творчих успіхів. Зичимо Вам невпинного руху вперед, нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка з боку колег та однодумців, а професійна діяльність буде сповнена задоволення і творчими перемогами. Бажаємо також, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні вітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

Колектив факультету політології та права