День відкритих дверей у Головному територіальному управлінні юстиції у місті Києві

18.09.2018

 

2018 День віткритих дверей в управлінні юстиції 1 200 x 1502018 День віткритих дверей в управлінні юстиції 2 97 x 150Сьогодні студенти факультету політології та права відвідали День відкритих дверей у Головному територіальному управлінні юстиції у місті Києві. Участь у заході взяли заступник Міністра юстиції України Іванна Смачило та начальник столичної юстиції Станіслав Куценко.
Захід уже традиційно відбувається на початку навчального року, коли студенти знову повертаються до своєї звичної атмосфери права. Фахівці столичної юстиції ознайомили їх із роботою структурних підрозділів, пропагуючи роботу на державній службі. Майбутні юристи дізнались про специфіку роботи юстиції на різних локаціях. Зокрема, були представлені напрямки нотаріату, державної виконавчої служби, Управління персоналу, Управління судової, аналітично-правової роботи та міжнародного співробітництва, Управління фінансового та матеріально-технічного забезпечення, Управління державної реєстрації та відділів Державної реєстрації актів цивільного стану, Управління нормативно-правових актів, систематизації законодавства, правової роботи, правової освіти та ін.
2018 День віткритих дверей в управлінні юстиції 3 105 x 150

Також для студентів було проведено «Ярмарку вакансій», де вони могли залишили анкети для Управління персоналу з контактними даними та бажаним напрямком стажування або майбутньої професії.
«День відкритих дверей – це хороша можливість для студентів детальніше ознайомитися з діяльністю органів юстиції та влаштуватись на стажування, а в майбутньому і на роботу!