Конкурс студентських наукових робіт з політології онлайн

2.04.2020

 

2020 конкурст політологія у Чернівцях 200 x 204На базі Чернівецького національного університету відбулась підсумкова науково-практична Iнтернет-конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з політології. В умовах карантину вона проводилась в онлайн режимі. Її проведенню передувала значна підготовча діяльність базової кафедри – політології та державного управління факультету історії, політології та міжнародних відносин, робота Оргкомітету конкурсу та конкурсної комісії, на чолі з проректором, професором Петром Фочуком.
Проте, судячи з відгуків фіналістів конкурсу, затрачені зусилля не були марними і результати проведеного конкурсу викликали задоволення у переважній більшості його учасників, їх наукових керівників, організаторів конкурсу та конкурсної комісії. Слово самим фіналістам конкурсу, які поділились з нами своїми враженнями. Серед фіналістів конкурсу була і студентка факультету політології та права Національно педагогічного університету імені М. П. Драгоманова.
Анна Рихлюк – студентка НПУ імені М. П. Драгоманова: «Дізнавшись про те, що конкурс буде онлайн-режимі я відверто розгубилася. Дуже боялася, що не вийде проявити себе, розповісти усе, що на думці, що підведе техніка і т. д. Однак, мої побоювання були марними. Відразу «впала в око» душевність та теплота прийому від викладачів кафедри політології та державного управління. Усі ставились з розумінням, готові були допомогти. І це відверто підкупило мене. Ця конференція показала, що науку загалом, а політичну науку зокрема не зупинять ніякі перешкоди. Переконана, що результати конференції, усі питання, інноваційно-революційні думки та міркування наблизили нас до розуміння істини. Бо ж у цьому і є сенс науки! Дуже рада була стати частиною такого заходу! Від імені усіх учасників беру на себе сміливість сказати, що чекаю на нові запрошення у Чернівці».


Детальніше…