Складаємо шлюбні договори: нюанси та лайфхаки

15.05.2023

 

2023 Лєпіхіна майстерклас 1 200 x 147В Навчально-науковому інституті права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова відбувся майстер-клас адвоката, співкерівника практики сімейного права ЮК «Астерс» Ольги Лепіхіної, присвячений складанню шлюбних договорів.
На початку заходу учасників привітав Павло Горінов, в.о. директора Інституту, та побажав плідної і цікавої юридичної дискусії в зазначеній темі.
2023 Лєпіхіна майстерклас 2 200 x 96Пані Ольга розпочала свій виступ питанням до аудиторії щодо того, між ким укладаються шлюбні договори та які основні мотиви і причини укладення шлюбних договорів.
Українське суспільство сприймає шлюбні договори з недовірою, але це важливий інструмент врегулювання майнових відносин між подружжям.
Багато уваги також було приділено важливості врахування іноземного елементу під час складання шлюбних договорів, а також комплексної роботи юриста над текстом шлюбного договору.
Захід організовано за ініціативи Юридичної клініки «Центр правничої допомоги» Навчально-науковий Інститут права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова
#Усе_буде_Україна