Університет вітає найкращих за підсумками 2019-2020 навчального року

24.09.2020

 

2020 переможці 200 x 110З метою відзначення наукових керівників, які доклали зусиль в підготовці студентів-драгоманівців, які стали переможцями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, який проводився у 2019-2020 навчальному під егідою Міністерства освіти і науки України, а також студентів які приймали участь і здобули призові місця керівництво Університету нагородило почесними грамотами. Серед нагороджених є і представники факультету політології та права.Почесною грамотою відзначено Остапенко Марину Анатоліївну – доктора політичних наук, професора кафедри політичних наук Факультету політології та права – наукового керівника студентки Факультету політології та права Рихлюк Анни Віталіївни (наукова робота «Інститут префектів як елемент реформи адміністративно-територіальної організації в сучасній Україні: статус та проблеми впровадження»), яка посіла – ІІІ місце у конкурсі зі спеціальності «Політологія».
Срібною медаллю імені М. П. Драгоманова нагороджено Рихлюк Анну Віталіївну (за наукову роботу «Інститут префектів як елемент реформи адміністративно-територіальної організації в сучасній Україні: статус та проблеми впровадження». Конкурс зі спеціальності «Політологія» – студентку Факультету політології та права.
Дипломом студента, який став лауреатами конкурсу «Кращий студент науковець – 2020» нагороджено Галенко Тетяну Миколаївну.