Урочистості з нагоди Дня юриста у 2023 році

6.10.2023

 

2023 Урочистості до Дня юриста 2Сьогодні, в блакитній залі УДУ імені Михайла Драгоманова відбулися урочистості з нагоди щорічного заходу «Посвята в студенти» та святкування Дня юриста і Дня політолога 🇺🇦
Розпочалися урочистості зі спільного виконання Державного Гімну України та вшанування пам'яті Героїв, полеглих за нашу незалежність і свободу.
Безмежно дякуємо нашим захисникам, які продовжують відчайдушно боронити державу і завдяки яким маємо можливість працювати, навчатися, здобувати гідну освіту і примножувати країну талантами та здобутками.

2023 Урочистості до Дня юриста драпушкоЗ вітальною промовою до першокурсників звернувся проректор з науково-педагогічної роботи Ростислав ДРАПУШКО: «Бажаю вам, студенти, щоб ви стали найкращими професійними фахівцями. Від кожного з вас залежить ваш життєвий шлях. Надію на Перемогу вселяєте саме ви, бо ви обрали Український державний університет імені Михайла Драгоманова. Ваше бажання навчатися вселяють цю надію і ми вдячні, що у вас є запал, натхнення навчатися та тримати освітній фронт України».
Привітав студентів 1-го курсу, надихнув напутнім словом директор Навчально-наукового інституту права та політології, кандидат юридичних наук Павло ГОРІНОВ.
2023 Урочистості до Дня юриста 3Усміхнені, щасливі, сповнені надіями та сподіваннями на яскраві студентські роки та успішне, мирне й щасливе майбутнє — першокурсники ННІ права та політології стали частиною великою Драгоманівської родини.
Перед учасниками свята виступили художні колективи Київського палацу дітей та юнацтва, Народного художнього колективу України «Ансамбль танцю «Вітамінчики».
За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток державної правової політики, високий професіоналізм та з нагоди Дня юриста Почесною грамотою Київського міського голови було нагороджено:
- Павла ГОРІНОВА, директора Навчально-наукового інституту права та політології, заслуженого працівника соціальної сфери України;
- Анну КАРНАУХ, заступника директора з наукової роботи та наукового співробітництва Інституту;
2023 Урочистості до Дня юриста 4Подякою Київського міського голови нагороджено:
- Олену МАКАРОВУ, заступника директора з навчально-методичної роботиІ нституту;
- Наталію ДЕРКАЧОВУ, заступника директора по роботі зі студентами Інституту;
- Ольгу ВОЛЯНЮК, доцента кафедри політичних наук Інституту;
- Валентину КОНЧАКОВСЬКУ, доцента кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін Інституту.
2023 Урочистості до Дня юриста 5За вагомий особистий внесок у сприяння реалізації соціально-культурної політики, активну громадську діяльність, формування духовних цінностей серед молоді та високу професійну майстерність Подяки Міністра культури та інформаційної політики України вручив проректор з наукової роботи університету, професор Григорій ТОРБІН:
- Ірині ЗАЇНЧКІВСЬКІЙ, доценту кафедри соціології та публічних комунікацій Українського державного університету імені Михайла Драгоманова;
- Станіславу ШИТОМУ, доценту кафедри теорії та історії держави і права Інституту.
2023 Урочистості до Дня юриста 6За вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки, залучення молоді до державотворчих процесів, забезпечення реалізації прав дітей і молоді та активну громадську діяльність оголошено Подяку інституту:
- Ользі ТОКАРЧУК, професору кафедри теорії та історії держави і права;
- Марині ОСТАПЕНКО, професору кафедри політичних наук;
- Ростиславу ОГІРКУ, професору кафедри теорії ті історії держави і права;
- Наталії СУХИЦЬКІЙ, завідувачу кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін;
- Тетяні ГАВРОНСЬКІЙ, доценту кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін;
- Катерині ПРОКОПЕНКО, методисту дирекції Інституту
- Ірині ГЕРМАН, спеціалісту дирекції Інституту;
- Анастасії ЛІСОВСЬКІЙ, старшому лаборанту кафедри політичних наук.
2023 Урочистості до Дня юриста 7Щиро вітаємо новоспечених студентів! Будьте певні, ви потрапили у надійні руки мудрих наставників та щирих друзів!
Слава Україні!
#Усе_буде_Україна