«ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ» 2015

20.11.2015

 

ярмарок вакансій 2015 200 x 147

20 листопада 2015 р. в Інституті політології та права було проведено «Ярмарок вакансій». Студенти спеціальностей «Політологія» та «Правознавство» зустрілися із фахівцями-політологами та юристами.
Захід розпочався з вітального слова директора Інституту політології та права, доктора історичних наук, професора Андрусишина Богдана Івановича. Богдан Іванович звернув увагу присутніх на сучасні високі вимоги до фахівців, а також на швидке реагування щодо змін у суспільстві і всебічний розвиток особистості.

 

Фотогалерея...

 Перед студентами виступили:

Ярмарок вакансій 2015 2Джердж Сергій Федорович - голова ВГО «Громадська ліга Україна-НАТО», кандидат політичних наук, доцент кафедри політичних наук. Сергій Федорович поділився з присутніми про можливості подальшої роботи майбутніх політологів, а також звернув увагу про перспективи розвитку відносин Україна-НАТО.
Ярмарок вакансій 2015 1Верповська Олена Володимирівна – приватний нотаріус, випускниця Інституту політології та права. Олена Володимирівна звернула увагу студентів на важливі компетенції майбутніх юристів. «Теоретична та практична підготовка, яку отримують студенти-правознавці в НПУ імені М.П. Драгоманова, дає широкі можливості подальшого працевлаштування» - зазначила Верповська О.В.
Ярмарок вакансій 2015 4Кадидат політичних наук, доцент кафедри політичних наук Гаврилюк Д.Ю. звернув увагу студентів на сучасні можливості Інтернет-ресурсів для пошуку цікавих і перспективних проектів для молодих фахівців – політологів.
Ярмарок вакансій 2015 3Своїм досвідом поділилася Кисельова Надія Володимирівна – приватний нотаріус, випускниця Інституту політології та права. «Царицею наук для юриста є теорія держави і права та цивільне право… Знання, отримані в Інституту політології та права дали можливість з легкістю скласти кваліфікаційний іспит…» - зазначила Кисельова Н.В.
Ярмарок вакансій 2015 6Мороз Андрій Сергійович - член правління Благодійного фонду Олега Канівця «Добре серце», голова Оболонського осередку «Громадянської позиції» в м. Києві, кандидат політичних наук. Андрій Сергійович поділився зі студентами інформацією щодо можливостей і перспектив роботи політологів під час виборів різних рівнів. А також звернув увагу на отримання ґрунтовної теоретичної підготовки майбутніх фахівців (фото5)
Ярмарок вакансій 2015 5З особливостями роботи адвоката студентів ознайомила Кононець Олена Миколаїівна – адвокат, кандидат юридичних наук, доцент кафедри цивільного та трудового права. (фото6)

Завершила захід його організатор – Можайкіна Олена Станіславівна, словами філософа Конфуція: «Якщо бажаєте жодного дня не працювати у своєму житті, оберіть собі справу до душі».

 

Ярмарок вакансій 2015 7Ярмарок вакансій 2015 8