Запрошуємо до навчання вільних слухачів

3.09.2021

 

Шановні абітурієнти, якщо Ви з якоїсь причини не змогли або не встигли вступити на навчання до національного педагогічного Університету імені М. П. Драгоманова то знайте що не все ще втрачено у цьому році і Ви ще маєте змогу доєднайся до драгоманівської родини. НПУ імені М. П. Драгоманова запрошує Вас вступати до нашого Університету як вільних слухачів: відвідуй заняття, складай іспити та через рік, за умови отримання позитивної оцінки на ЄВІ 2022, стань студентом.
Хочеш поновитись або перевестись до нашого закладу, але на маєш відповідних сертифікатів ЗНО (Додаток 4 до Правил прийому 2021 року) і не хочеш втрачати рік, щоб здійснити свою мрію? Ти також можеш стати вільним слухачем НПУ імені М. П. Драгоманова: відвідувати заняття, складати іспити та через рік, за умови отримання позитивних оцінок на ЗНО 2022, стати студентом.
Цікавишся конкретними навчальними дисциплінами, які у нас викладаються? Стань вільним слухачем НПУ імені М. П. Драгоманова, відвідуй заняття, складай іспити та отримай відповідну довідку з оцінками.


За більш детальною інформацією звертайтеся до Приймальної комісії НПУ імені М. П. Драгоманова…


ПОЛОЖЕННЯ ПРО ВІЛЬНИХ СЛУХАЧІВ НАЦІОНАЛЬНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ М.П. ДРАГОМАНОВА