День відкритих дверей в Управлінні з питань нотаріату

05.10.2017

 

2017 Екскурсія в нотаріат 200 x 112Напередодні професійного свята «Дня юриста» студенти 2-го курсу спеціальності «Право» факультету політології і права Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова відвідали з екскурсією Першу Київську державну нотаріальну контору організовану Головним територіальним управлінням юстиції у місті Києві з нагоди «Дня відкритих дверей Управління з питань нотаріату».
Така подія досить незвична для цієї установи, але саме цим студентам і хотіли показати, що юстиція – відкрита для людей, і що суспільство повинно відчувати підтримку держави.
Майбутні юристи мали змогу детальніше ознайомитися з принципами роботи нотаріату. У цьому їм допомагали Віце-президент Нотаріальної палати України – Оніщук Ольга Миколаївна, член Ради Нотаріальної палати України у місті Києві – Сидоренко Андрій Васильович, Перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у місті Києві – Равлюк Андрій Григорович та Начальник Управління з питань нотаріату – Міненко Кирило Вікторович.
Крім того, нотаріус – Майхеркевич Оксана Ігнатівна ознайомила майбутніх правників із роботою реєстрів нотаріальних документів та розповіла про принципи спадкування.
Такі екскурсії досить цікаві та корисні, адже допомагають майбутнім фахівцям правової сфери остаточно визначитись із напрямом своєї юридичної діяльності в майбутньому та інформують суспільство про роботу органів юстиції.