Вийшов 35 випуск наукового часопису «Право»

8.08.2021

 

2021 часопис Право випуск 35Побачив світ номер 35 Наукового часопису серії 18 «Право» Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, що видається на базі факультету політології та права. У номері опубліковано статті на тематику присвячену питанням перш за все цивільного права, правам дитини, історії держави і права, конституційного права, адміністративного права, а також теорії держави і права. У випуску, крім іншого, опубліковано рецензію на фундаментальну наукову працю, а також статтю іноземного автора англійською мовою. Випуск буде цікавим як практикуючим юристам у галузі цивільного та адміністративного права, так і співробітникам юридичних підрозділів державних органів та вченим у вченим-юристам.


З виданням можна ознайомитись в науковій бібліотеці НПУ імені М. П. Драгоманова або ж на офіційному сайті наукового часопису за посиланням…


Бібліографічне посилання:
НАУКОВИЙ ЧАСОПИС НАЦІОНАЛЬНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ М. П. ДРАГОМАНОВА. Серія 18. Право. Журнал / М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т імені М. П. Драгоманова. – Випуск 35. – Одеса: Видавничий дім “Гельветика”, 2021. – 70 с.