Дискусійна панель «ЕКОНОМІЧНА БЕЗПЕКА. Що потрібно знати економісту та юристу»

04.10.2018

 

2018 ЕКОНОМІЧНА БЕЗПЕКА. Що потрібно знати економісту та юристу 200 x 134Професор кафедри галузевих юридичних дисциплін, кандидат юридичних наук, доцент Купіна Людмила Францівна та доцент кафедри теорії та історії держави і права, кандидат юридичних наук Кархут Ольга Ярославівна разом зі студентами-магістрами спеціальності 081 Право взяли участь у цікавій дискусії, що відбулась на базі Інституту економіки та менеджменту університету «Україна».
Мета заходу – спілкування з майбутніми фахівцями в рамках програми #meetup, що ініціює Центр Освітніх Змін. До дискусії були запрошені студенти, викладачі та відомі юристи, економісти та журналісти.
Фахівці поділилися власним досвідом та обговорили актуальні питання: Регіональний менеджмент. Управлінські рішення по усуненню кризових ситуацій. Сфера торгівлі та послуг. Значна роль у забезпеченні економічної безпеки належить зайнятості населення. Інформаційна підтримка ініціатив.
Серед запрошених гостей були: Руслан Олійник – експерт з питань економічної безпеки, Віктор Романюк – депутат Верховної ради, Світлана Юлдашева – керуючий директор мережі «UNMOMENTO».