Побачила світ монографія Жмур Ю. М.

Обл Жмур Монографія 200 x 134Жмур Юлія Михайлівна, кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри кримінального права та процесу у 2013 році підготувала і видала Монографію на тему: «Кримінально-правовий захист права особи на недоторканність житла в Україні». Основою монографії є дослідження та розроблення на основі комплексного наукового аналізу сучасного стану кримінально-правової охорони права особи на недоторканність житла та іншого володіння й проблем кримінальної відповідальності за його порушення, обґрунтованих пропозицій і рекомендацій щодо вдосконалення чинного кримінального законодавства України в частині захисту недоторканності права на житло та іншого володіння особи, а також практики його застосування.

Бібліографічне посилання: Жмур Ю.М. Кримінально-правовий захист права особи на недоторканість житла в Україні: монографія / Ю. М. Жмур. – К. : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2013. – 243 с.

Монографія розрахована на науковців, викладачів, аспірантів і студентів юридичних вузів, ад’юнктів, курсантів а також суддів, прокурорів, адвокатів та усіх, хто хоче поглибити свої знання з теоретичних питань кримінального права.

Інші навчальні матеріали для студентів:

Жмур Юлія Михайлівна у 2014 році також видала:
1. Жмур Ю. М. Навчально-методичний комплекс з кримінального права (Загальна частина) / Юлія Михайлівна Жмур. – К. : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова. – 105 с.
2. Жмур Ю. М. Навчально-методичний комплекс з кримінального права (Особлива частина) / Юлія Михайлівна Жмур. – К. : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова. – 84 ст.