Стрілецьке змагання

29.11.2023

 

2023 стрілецьке змагання 2Нещодавно у рамках активної та здорової атмосфери на базі спортивного комплексу УДУ імені Михайла Драгоманова, студентське самоврядування Навчально-наукового інституту права та політології, за підтримки дирекції інституту, влаштували унікальні стрілецькі змагання. Захід об'єднав викладачів та студентів в дружньому спортивному протистоянні.
У змаганні взяли участь три команди: команда викладачів та дві студентські команди - "Сонечко" та "Ромашка". Змагання проходили в напруженій, але водночас дружній атмосфері. Учасники продемонстрували вражаючі навички, особливо враховуючи, що для багатьох це був перший досвід стрільби. Команда викладачів здобула перемогу із загальним результатом 207 балів, за нею розмістилися команди "Сонечко" (166 балів) та "Ромашка" (79 балів).

2023 стрілецьке змагання 1Особливу увагу заслуговують Юлія Шевцова, заступник директора з наукової роботи НДЦ "Інститут сімейної та молодіжної політики імені Олександра Яременка", яка набрала найбільшу кількість балів серед викладачів, та Владислав Пархоменко, студент 4 курсу спеціальності "Право", - серед студентів.
2023 стрілецьке змагання 3Це змагання було більше, ніж просто спортивний захід. Воно стало чудовою можливістю для обміну досвідом, налагодження комунікацій та зміцнення дружніх зв'язків між студентами та викладачами. Вітаємо всіх учасників за їх відданість, наполегливість та спортивний дух!
Студенти вже висловили бажання отримати реванш, тож ми з нетерпінням очікуємо на наступне протистояння.
Разом до Перемоги!
#Усе_буде_Україна