Турнір з правознавства у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна

16.04.2016

 

image008 200 x 11316 квітня 2016 року у Навчально-оздоровчому комплексі Київського військового ліцею імені Івана Богуна кафедрою цивільного та трудового права факультету політології та права для ліцеїстів 9 класу було організовано та проведено правовий турнір «Право навколо нас».
Відкрила захід доцент кафедри цивільного та трудового права Можайкіна О.С. Вона привітала ліцеїстів та побажала наснаги кожному під час виконання завдань. Також О.С. Можайкіна наголосила на тому, що знання в галузі правознавства допоможуть всім у захисті своїх прав та інтересів. Захід проводили студенти спеціальності «Правознавство»: Рибалка Ксенія, Бурлаченко Дмитро, Присяжнюк Владислав.

Фотогалерея

image001 200 x 113Метою турніру було сприяння розвитку правової культури учнівської молоді, утвердження поваги до права в Україні, підвищення рівня правових знань та уміння працювати з нормативно-правовими актами. Турнір складався з 4 турів, які містили цікаві та пізнавальні питання. Турнір проходив у надзвичайно теплій, дружній і веселій обстановці. Юнаки ліцею виявили високий рівень знань з різних галузей права.На заході були присутні: заступник начальника з виховної роботи Навчально-оздоровчого комплексу Київського військового ліцею ім. І.Богуна, підполковник Пікуль Є.В., командир 8 роти, підполковник Єрмак А.О., командир 3 взводу, майор Ковтун Р.І.
Допомогу в організації заходу надав вчитель правознавства ліцею Дзицюк Н.М.
У результаті проведеного турніру підлітки не тільки ознайомилися з основами чинного законодавства, але й набули практичних навичок роботи з нормативно-правовими актами, що визначають права та обов’язки людини і громадянина.