В. о. завідувача кафедри правознавства підписав звернення про необхідність прийняття Міжнародного акту про припинення війн

15.06.2016

 

Корейці фото 200 x 14915 червня на базі Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Тараса Шевченка відбувся масштабний семінар на підтримку Декларації миру і припинення воєн. Захід пройшов на честь третьої річниці її проголошення. Ініціаторами заходу виступили міжнародна миротворча організація HWPL ( «Небесна культура, мир у всьому світі і відновлення світла», що акредитована при ООН) та Інститут міжнародних відносин.
Натхненником цієї Декларації виступає голова HWPL, пан Лі Ман Хі, який будучи ветераном корейської війни, заснував також Міжнародну молодіжну групу за мир IPYG, щоб захистити юну молодь від трагедії військових дій.

Всього через 3 місяці після проголошення, Декларацію миру і припинення воєн підтримало півмільйона осіб в 154 країнах світу. Організація HWPL планує до кінця цього року зібрати понад 2 мільйони підписів за прийняття Міжнародного акту про припинення воєн на основі принципів цієї Декларації.
По закінченню доповідей про Декларацію, всі учасники (в тому числі і кандидат юридичних наук, доцент, виконуючий обов'язки завідувача кафедри правознавства Радим Губань) одноголосно віддали свої підписи на її підтримку з закликом до міжнародного співтовариства і глав держав прийняти Міжнародний акт про припинення війн.