Відбулася відкрита лекція «Насильство щодо жінок: згода»

2.03.2021

 

2021 відкрита лекція про насильство щодо жінок 200 x 150Представник «Amnesty International» Володимир Селіваненко для студентів факультету політології та права презентував освітній модуль, який був розроблений командою «Amnesty International» з метою привертання уваги до окресленої проблеми насильства проти жінок. При проходженні модуля, задля формування у студентів знань про культуру згоди і сексуальне насильство, лектором було проаналізовано практику Європейського суду з прав людини, яка стала основою при створенні модуля.
Лекція пройшла у досить динамічному форматі, коли кожен студент міг долучитися до обговорення та задати питання які виникали під час отримання інформації. Під час заходу було розкрито поняття насильства та сформовано основи понятійного апарату культури згоди, що стало новим матеріалом для студентів.
Окремо, студенти факультету політології та права висловлюють подяку, співорганізатору та модератору лекції – професору кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін факультету політології та права Купіній Людмилі Францівні.

Лекція доступна в записі ТУТ

Публікацію підготував студент 4 курсу спеціальності «Право» Іван Загривий