Вітаємо колег з високими нагородами

21.12.2023

 

Наприкінці поточного року, під час зборів трудового колективу Українського державного університету імені Михайла Драгоманова отримали високі нагороди наші колеги.
Відзнакою Міністерства освіти і науки України - нагрудним знаком «Відмінник освіти» нагороджено директора Навчально-наукового інституту права та політології, заслуженого працівника соціальної сфери України, кандидата юридичних наук, доцента Павла ГОРІНОВА.

2023 Збори трудового колективу макароваПодякою Міністерства і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність нагороджено заступника директора з навчально-методичної роботи, кандидата юридичних наук, доцента Олену МАКАРОВУ.
2023 Збори трудового колективу карнаухПодякою Міністерства і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність нагороджено заступника директора з наукової роботи та міжнародного співробітництва, кандидата поліичних наук, доцента Анну КАРНАУХ.
Вітаємо колег з отриманням високих нагород.
Ваші досягнення у галузі права та політології є надзвичайно важливими, особливо в ці непрості часи для нашої нації. Ви демонструєте непохитну відданість своїй роботі, високий професіоналізм та невичерпний запал, що слугує джерелом натхнення для нас усіх. Подальших успіхів!
#Усе_буде_Україна