Захист практики онлан

10.03.2021

 

2021 захист практики політологів 200 x 85На кафедрі політичних наук факультету політології та права НПУ імені М. П. Драгоманова відбулася звітна онлайн-конференція студентів 2 курсу спеціальності 052 «Політологія» щодо проходження навчальної фахової практики.
Фахова навчальна практика студентів є невіддільною складовою підготовки фахівців з спеціальності 052 «Політологія».
Практика проводиться у відповідності до навчальних планів факультету політології та права зі спеціальності 052 Політологія та Положення про організацію та проведення практик студентів НПУ імені М.П. Драгоманова, затвердженим рішенням Вченої ради університету від 05 червня 2019 р., протокол № 14.
Студенти-політологи проходять фахову навчальну практику в політичних інституціях, де вони отримують практичні навички у сфері політичної аналітики, аналізу та обробки політичної інформації, формують уявлення про політичну сферу та професію політолога. Зокрема, у 2020-2021 року базами практики були: Інститут громадянської освіти ім. Сергія Рябова НаУКМА, Аналітичний портал «Слово і діло», ГО «Бізнес-Варта», ГО «Форум нових політичних лідерів», ГО «360 НОВИНИ» та інші.
Звітні матеріали зібрані під час проходження фахової навчальної практики, зможуть бути використані для підготовки тез доповідей на студентських конференціях, написання статей, а також у роботі над курсовими роботами.