ЗАРАДИ РОЗВИТКУ БЛАГОДІЙНИЦТВА

23.03.2023

 

2023 ЗАРАДИ РОЗВИТКУ БЛАГОДІЙНИЦТВА 150 x 248За ініціативи Інформаційно-просвітницького центру з прав людини Навчально-наукового інституту права УДУ імені Михайла Драгоманова нещодавно відбулася онлайн зустріч викладачів і студентів з операційною директоркою благодійної організації «Благодійний фонд «Let’s help», монітором НПМ (Національний превентивний механізм) при Уповноваженому з прав людини Вікторією Марушевською.
Талановита, активна та енергійна випускниця УДУ імені Михайла Драгоманова, розповіла про діяльність, місію та цінності Фонду. Присутні почули як відбувається залучення партнерів і благодійників до підтримки програм і різноманітних ініціатив фонду, зокрема міжнародних, як фонд опікується життям літніх людей у пансіонатах десяти областей України, а також як пенсіонери, які не проживають у пансіонатах, можуть отримати адресну допомогу від Фонду.
Дякуємо благодійній організації «Благодійний фонд «Let’s help» за благородну та безцінну діяльність. Ваше небайдуже ставлення до літніх людей, які потребують допомоги, надихає на добрі справи! Ви пропагуєте ідеї гуманізму та милосердя, а це, власне, те на чому повинні ґрунтуватися стосунки у суспільстві.
Запрошуємо до подальшої співпраці!
#Усе_буде_Україна