Заради розвитку інституту адвокатури

18.09.2023

 

2023 угода з адвокатами 2Сьогодні, відбулась зустріч керівництва УДУ імені Михайла Драгоманова на чолі з ректором, академіком Віктором Андрущенком та Національної асоціації адвокатів України на чолі з головою Лідією Ізовітовою.
Під час зустрічі її учасники обговорили коло питань щодо здійснення наукової та освітньої діяльності у сфері забезпечення верховенства права, захисту прав та свобод людини і громадянина.
Ректор університету Віктор Андрущенко підкреслив важливість для сучасної вищої правової науки створення та реалізацію освітніх програм, що відповідають вимогам сучасної юридичної практики, запитам правозахисної системи та досягненням правничої науки з урахуванням безпекових викликів перед Україною 🇺🇦та її народом.
На завершення зустрічі було підписано Меморандум про співробітництво між двома установами, виконання якого передбачає, зокрема, проведення фундаментальних і прикладних наукових досліджень, наукових конференцій, семінарів, круглих столів, інтелектуальних турнірів, науково-просвітницьких заходів, створення навчально-наукових комплексів.
#Усе_буде_Україна